About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Lizzie Stark

Games

💾 Organizer Mad about the Boy Camp Cedarcrest, Orange, Connecticut, United States (2012)
💾 ✏️ The Curse Fastaval (2013)
💾 ✏️ In Residency CONtrafaktisk (2014)
💾 ✏️ This Miracle Fastaval - Dia de los Fastos (2015)
✏️ #Feminism Fastaval (2016)
Organizer #Feminism Fastaval (2016)
Organizer Fortunee & Felicity - a Jane Austen larp - Medevi Brunn, Sweden (2017)
✏️ To the Bitter End Fastaval - Otto Under the Sea (2019)
💾 ✏️ The Lesser Players' Tale Fastaval - Otto in Space (2020)
Stoori (2023)
💾 ✏️ Granpa Golden Cobra Challenge (2021)
The International Larp Festival (2023)

Awards

Fastaval (2013)

The Curse: Nominated, Bedste Formidling
Scenariet formidler et svært emne med meget information på en let og forståelig måde. Det ubærlige valg fremstår lysende klart. Efter læsning forstår deltageren de mange medicinske og psykologiske aspekter omkring BRCA, som er essentielle for at spille scenariet.

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Nominated, Æresottoen
Lizzie er en vigtig ambassadør for Fastaval og dansk rollespil i USA og på den internationale scene. Siden Lizzie besøgte Fastaval i 2012 har hun været med til at udbrede kendskabet til Fastaval og ’Nordic Roleplaying’, og det er i høj grad Lizzies fortjeneste, at der er opmærksomhed på Fastaval fra amerikanske forfattere og rollespillere. Via sin store forståelse for rollespil i forskellige miljøer er Lizzie imidlertid også en ambassadør for internationalt rollespil på Fastaval.

Fastaval - Otto Under the Sea (2019)

To the Bitter End: Nominated, Juryens Specialpris
Scenariet nomineres for actionkortene som er et fremragende greb til at understøtte romantisk rollespil.
De angivne handlinger er både subtile og smertefuldt genkendelige. Instruktionerne giver spillerne et trygt alibi for at drive fortællingen fra forelskelsens stormfulde start til det uundgåelige brud.

The scenario is nominated for the action cards, which provide an excellent way of supporting romance in roleplaying. The actions are both subtle and painfully recognizable. The instructions give the players a safe alibi for taking the story from the stormful beginning of a love story to the unavoidable breakup.
To the Bitter End: Nominated, Bedste Formidling
Alt hvad To the Bitter End har brug for er et skarpt skåret sæt kort og en ultrakort guide for at gøre spiller og spilleder i stand til at udforske spirende kærlighed, der ender med et forbitret brud. Når første kort er vendt skal spillerne bare følge sceneanvisninger samt action-kort, så bliver de ord for ord og handling for handling ledt sikkert frem til enden.

To the Bitter End only needs a precise set of cards and an ultra short guide, in order to make game master and players ready to explore a budding romance that will lead to a bitter break up. Once the first card has been turned, the players only have to follow the instructions of the scene and action cards, which word by word and action by action take them to the bitter end.

Fastaval - Otto in Space (2020)

The Lesser Players' Tale: Winner, Bedste Scenarie
Af Lizzie Stark og Jason Morningstar
Et stilsikkert, kompakt og hylende morsomt scenarie. På én gang kultpotentiale og samtidig velegnet til et meget bredt publikum. Gennemtænkte designvalg klæder spillerne på til at stå trygt på scenen og give den hele armen uden frygt for at falde igennem i rollerne som lurvede renæssanceskuespillere. Vi spår The Lesser Player’s Tale et langt efterliv.
The Lesser Players' Tale: Nominated, Bedste Formidling
Af Lizzie Stark og Jason Morningstar
Overskudsformidling, der gennemsyres af kærlighed til både komedien og renæssanceteateret og en stor forståelse af Fastavalformens frihed. Efter en enkelt gennemlæsning er spilleder rustet til at hjælpe spillerne med at udfolde tragedien med samme glimt i øjet, som den er skrevet.
The Lesser Players' Tale: Nominated, Bedste Fortælling
Af Lizzie Stark og Jason Morningstar
En sanselig og drøncharmerende historie, hvor en gruppe halvfuskede skuespillere desperat må ændre deres stykke løbende for at overleve i et nådesløst middelaldersamfund. Det indlejrede stykkes rejse mod ukendelighed trues aldrig af distraherende realisme, og dette greb er i sig selv en yderst vellykket hyldest til Shakespeare.
The Lesser Players' Tale: Nominated, Bedste Virkemidler
Af Lizzie Stark og Jason Morningstar
Spillerne bruger rummet til at sætte scenerne og scenen til at manifestere og udleve deres karakterers private dramaer. Den simple øvelse at gentage sig selv opløftes til et vindue ind i renæssanceteatrets vanvid, drama og komik.

Articles

Guide to US conventions Text Page 34 Issue #7 (September 2012) Playground Magazine

Referenced in the following articles

Review: Leaving Mundania Page 56 Issue #5 (September 2012) Playground Magazine
News and stuff Page 8 Issue #6 (September 2012) Playground Magazine


Send corrections for this page