Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Morten Jaeger

Spill

💾 ✏️ Monogami Fastaval - Atlantis (1999)
✏️ F-dag Fastaval (2000)
✏️ Obstruction Fastaval 2001 nats eventyr (2001)
✏️ 3:22 fredag aften Orkon - A Disco Odyssey (2001)
Designer Cykelspillet Orkon - A Disco Odyssey (2001)
✏️ 1:1 Fastaval (2002)
💾 ✏️ Pest eller kolera Fastaval (2002)
💾 ✏️ Kød Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)
✏️ Con Fastaval (2004)
✏️ Elsket og æret Fastaval 007 (2007)
💾 ✏️ K3M1 Fastaval (2008)
💾 ✏️ En brist i troen Fastaval (2009)
💾 ✏️ Sex, Drugs & Rock 'n' Roll Fastaval (2011)
✏️ Husker du? Fastaval (2012)
💾 ✏️ Plexiglas Fastaval (2013)
✏️ Dobbeltbinding Forum (2013)
✏️ XP Faktor Fastaval (2014)
💾 ✏️ Græsenker Forum (2014)
✏️ De usete Blackbox Cph IV (2014)
💾 ✏️ Afstand Fastaval - Dia de los Fastos (2015)
✏️ Diego Amadeus Fastaval (2016)
Designer Claim to Fame Fastaval - Mad Science (2017)

Priser

Fastaval - Atlantis (1999)

Monogami: Winner, Bedste Spilpersoner
Monogami: Nominated, Bedste Scenarie

Fastaval 2001 nats eventyr (2001)

Obstruction: Nominated, Bedste Scenarie
Obstruction: Nominated, Bedste Spilpersoner

Fastaval (2002)

Pest eller kolera: Winner, Bedste Effekter

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)

Kød: Nominated, Bedste Effekter
Kød: Nominated, Bedste Bipersoner

Fastaval 007 (2007)

Elsket og æret: Nominated, Bedste Formidling
Elsket og æret: Nominated, Bedste Roller
Elsket og æret: Nominated, Bedste Virkemidler

Fastaval (2008)

K3M1: Nominated, Bedste Scenarie
Et optimalt blandingsforhold mellem roller, scener og inspirationskort øger konstant presset på historiens håbløse hovedperson. Resultatet er et scenarie, der gennemsyres af stilsikker situationskomik.
K3M1: Nominated, Bedste Fortælling
Daniels dobbelte utroskab sættes ubamhjertigt under luppen i en tåkrummende og pinligt morsom cocktail af løgne, forvekslinger og desperate redninger.
K3M1: Nominated, Bedste Virkemidler
Inspirationskort og velvalgte biroller skaber en festlig forvekslingskomedie omkring en mand splittet i tre. Den, der har hackysacken, er den.
K3M1: Nominated, Bedste Formidling
Et stilsikkert layout signalerer fra start scenariets tema om fremmedgørelse og tvivl. Materialet stråler af overskud og giver både spilleder og spillere relevante redskaber og præcis information.

Fastaval (2011)

Sex, Drugs & Rock 'n' Roll: Nominated, Bedste Scenarie
Når Spruced Up går på scenen, går volumen helt til 11. Når først pillerne sætter ild til spaden, forsvinder præstationsproblemer, hæmninger, og forbindelsen til virkeligheden. Et gennemført scenarie om Sex, Drugs og Rock'n'Roll.
Sex, Drugs & Rock 'n' Roll: Nominated, Bedste Formidling
Med stor stilsikkerhed formidles stemningen fra både backstage og tourbus. Der spilles på alle tangenter så at sex, stoffer og stjernestatus videregives til både spillere og spilleder.
Sex, Drugs & Rock 'n' Roll: Nominated, Bedste Virkemidler
Cuecards og skarpe scener skaber twists og groteske situationer, når stoffernes rock-verden tager over. Rollernes stjerneklichéer springer ud i larmende soloer, mens de helt glemmer de andre i bandet. For selvom stofferne styrker kreativiteten, ændrer de også perspektiverne på vidt forskellige måder.

Fastaval (2012)

Husker du?: Nominated, Bedste Fortælling
Et dybfølt scenarie om livets svære valg og den tvivl de medfører. Husker du? er fortællingen om at leve igen og få muligheden for at handle anderledes eller at affinde sig med sin fortid. I centrum er den svære kærlighed og hvordan den former os. Husker du? formår at balancere imellem et fast oplæg og improvisation. Gennem stikord i mindealbummet får spillerne et udgangspunkt, der dels er konkret, og dels efterlader tilpas frihed.

Fastaval (2013)

Plexiglas: Winner, Bedste Scenarie
Scenariet er et underholdende kapitel i sagaen om den excentriske kunstner Edward Fehmerling. Krukkede kunstnerambitioner tages under kærlig behandling, og spillerne får lov til at nyde lidelserne under den altid omskiftelige instruktør. Spillernes stræben efter hovedrollen skaber skarp konkurrence, og det hele kulminerer i en klaustrofobisk indespærring i plexiglas på højden af avantgarde-knustnerens galskab.
Plexiglas: Nominated, Bedste Roller
Allerede ved holdfordelingen castes spillerne effektivt som fem arketypiske skuespillere fra 1980'erne, der mødes i et sommerhus og udfordres af instruktøren Fehmerlings vanvittige visioner. Spillerne modtager klare og konkrete instruktioner til, hvordan de skal spille rollerne, og hvordan rollerne spiller skuespil.
Plexiglas: Nominated, Bedste Virkemidler
Fehmerling er en fantastisk birolle, som er underholdende for både spillere og spillleder. Han skaber komedien. Plexiglasmontren giver en spektakulær og exceptionel finale, der flytter scenariet ud af spillokalet og op på den virkelige scene.

Fastaval (2014)

XP Faktor: Nominated, Juryens Specialpris
Reality møder rollespil i et stort og meget morsomt show. Med fingrene helt nede i krukken med Fastavals scenarietradition er det samlingspunkt for hele Vallen og giver både mentorer og deltagerere mulighed for at stråle.

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Afstand: Winner, Bedste Formidling
Et studie i overskuelighed, der giver det fulde overblik efter en enkelt gennemlæsning. Det centrale tema om Afstand og Nærhed gennemsyrer hele teksten og sørger for, at både spilleder og spillere kan forholde sig til alt fra krigen i Afghanistan til akavet sex via Skype.
Afstand: Nominated, Bedste Virkemidler
Afstanden mellem kvinderne i Danmark og mændene i Afghanistan øges og mindskes gennem velvalgt fysisk iscenesættelse, og de tre mulige slutninger bliver pejlemærker i en oplevelse, hvor krigens konsekvenser arbejdes helt ind under huden på spillerne.
Afstand: Nominated, Bedste Roller
Tre græsenker prøver at få hverdagen til at fungere, mens deres mænd er i Afghanistan. Relationen mellem dem og deres mænd er det, der får scenariet til at leve, og alle roller fremstår som spilbare symboler på den fjerne krig.
Afstand: Nominated, Bedste Scenarie
Scenariets tema går igen i hver eneste designbeslutning og skaber en helstøbt oplevelse, hvor rammerne hverken er for strikse eller for løse. Den vigtige historie om Danmarks krige bliver gjort personlig og rørende gennem de tre parforhold.

Fastaval (2016)

Diego Amadeus: Nominated, Bedste Roller
Rollespil er verdens største kunstform og rollernes egoer er mindst lige så store. Spillerne får lov til at give fuld gas for deres drømme om at være rollespilsrockstars og bliver understøttet i både at spille komedie og drama.

Arrangør-roller

Fastaval (2005) Ottodommer
Fastaval (2006) Ottodommer
Fastaval - Otto Under the Sea (2019) TV - Pingvinstuen
Fastaval - Solarpunk (2021) Ottoshow, klipper


Send inn rettelser om denne siden