Alexandria

Om Alexandria
Send inn rettelser
Kontakt oss

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Jost-spillet
Blogg-feeds

Priser

In English

Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Pest eller kolera

Forside til Pest eller kolera

System: Fusion
Sjanger: Projekt R'lyeh
Deltakere: 1 GM, 6 players

Av

✏️Morten Jaeger
✏️Max Møller

Last ned

PDF Scenariet (1,6 MB)
PDF Spilpersoner (1,5 MB)
PDF Handouts 1 (1,3 MB)
PDF Handouts 2 (1,7 MB)

Beskrivelse

Danmarks Palme-sag?

Et chokeret og splittet Danmark ser til, mens statsministerkandidat Ninna Bro Jørgensen svæver mellem liv og død på Privathospitalet Othello efter attentatet tirsdag aften. Politiet på bar bund.

Gårsdagen bragte ingen intet nyt i opklaringen af det koldblodige attentat. Endnu vides intet med sikkerhed om gerningsmand eller motiv, men alt tyder på, at Danmark har fået sit første politisk betingede mordforsøg.

Dagen igennem tændte sørgende hundredvis af lys ved gerningsstedet. Imens stod de politiske modstandere i kø for at tage afstand fra forbrydelsen. For en stund var der næsten fred i en valgkamp, hvis aggressive kampagner ellers har overgået selv 2001-valget.

Modkandidat Frank Damsted havde god brug for sine medbragte bodyguards, da en ophidset mængde mødte ham med mordanklager. ”De må være lige så forstyrrede som den syge hjerne, der har gjort dette,” var hans kommentar.

Spilt på

Fastaval (2002)
ConFusion (2002)

Priser

Fastaval (2002)

Winner, Bedste Effekter

Trivia

Lenker

Scenariet til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=97Send inn rettelser om denne siden