Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Pest eller kolera

Omslag till Pest eller kolera

System: Fusion
Genre: Projekt R'lyeh
Deltagare: 1 SL, 6 spelare

Av

✏️Morten Jaeger
✏️Max Møller

Ladda ned

PDF Scenariet (1,6 MB)
PDF Spilpersoner (1,5 MB)
PDF Handouts 1 (1,3 MB)
PDF Handouts 2 (1,7 MB)

Beskrivning

Danmarks Palme-sag?

Et chokeret og splittet Danmark ser til, mens statsministerkandidat Ninna Bro Jørgensen svæver mellem liv og død på Privathospitalet Othello efter attentatet tirsdag aften. Politiet på bar bund.

Gårsdagen bragte ingen intet nyt i opklaringen af det koldblodige attentat. Endnu vides intet med sikkerhed om gerningsmand eller motiv, men alt tyder på, at Danmark har fået sit første politisk betingede mordforsøg.

Dagen igennem tændte sørgende hundredvis af lys ved gerningsstedet. Imens stod de politiske modstandere i kø for at tage afstand fra forbrydelsen. For en stund var der næsten fred i en valgkamp, hvis aggressive kampagner ellers har overgået selv 2001-valget.

Modkandidat Frank Damsted havde god brug for sine medbragte bodyguards, da en ophidset mængde mødte ham med mordanklager. ”De må være lige så forstyrrede som den syge hjerne, der har gjort dette,” var hans kommentar.

Spelat på

Fastaval (2002)
ConFusion (2002)

Priser

Fastaval (2002)

Vinnare, Bedste Effekter

Trivia

Länkar

Scenariet til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=97Skicka in rättelser om den här sidan