Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Pest eller kolera

Front page for Pest eller kolera

RPG system: Fusion
Genre: Projekt R'lyeh
Participants: 1 GM, 6 players

By

✏️Morten Jaeger
✏️Max Møller

Download

PDF Scenariet (1,6 MB)
PDF Spilpersoner (1,5 MB)
PDF Handouts 1 (1,3 MB)
PDF Handouts 2 (1,7 MB)

Description

Danmarks Palme-sag?

Et chokeret og splittet Danmark ser til, mens statsministerkandidat Ninna Bro Jørgensen svæver mellem liv og død på Privathospitalet Othello efter attentatet tirsdag aften. Politiet på bar bund.

Gårsdagen bragte ingen intet nyt i opklaringen af det koldblodige attentat. Endnu vides intet med sikkerhed om gerningsmand eller motiv, men alt tyder på, at Danmark har fået sit første politisk betingede mordforsøg.

Dagen igennem tændte sørgende hundredvis af lys ved gerningsstedet. Imens stod de politiske modstandere i kø for at tage afstand fra forbrydelsen. For en stund var der næsten fred i en valgkamp, hvis aggressive kampagner ellers har overgået selv 2001-valget.

Modkandidat Frank Damsted havde god brug for sine medbragte bodyguards, da en ophidset mængde mødte ham med mordanklager. ”De må være lige så forstyrrede som den syge hjerne, der har gjort dette,” var hans kommentar.

Played at

Fastaval (2002)
ConFusion (2002)

Awards

Fastaval (2002)

Winner, Bedste Effekter

Trivia

Links

Scenariet til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=97Send corrections for this page