Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Simon Steen Hansen

Spel

💾 ✏️ Monstre Fastaval (2008)
💾 📰 Monstre Fastaval (2008)
💾 ✏️ Salvation Fastaval (2010)
💾 📰 Salvation Fastaval (2010)
💾 ✏️ Femten mand Fastaval (2011)
✏️ Vit Död Blackbox Cph II (2012)
✏️ CULT Forum (2013)
💾 ✏️ Fredløs Fastaval (2014)
💾 ✏️ Heksefeber Fastaval - Mad Science (2017)
✏️ Stålsat Fastaval: Otto for folket (2023)

Utmärkelser

Fastaval (2008)

Monstre: Vinnare, Bedste Fortælling
Barneangst, mareridt og hjerteskærende grumhed gennemstrømmer en historie om at kæmpe for sin barndom og på egen hånd besejre de mørke kræfter, som holder byen i et jerngreb.
Monstre: Nominerad, Bedste Roller
En sammentømret venneflok kæmper med hver deres personlige frygt. Når mareridt og monstre slår kløerne i, viser sprækkerne sig.
Monstre: Nominerad, Bedste Formidling
Historiens sjæl og stemning skinner klart igennem i den veloplagte tekst. Brugbare oversigter og opsummeringer fungerer som tydelige vejskilte i det simple og effektive layout.

Fastaval (2010)

Salvation: Vinnare, Bedste Roller
Inspirerende wanted posters indleder fem nådesløse roller i et mexican stand-off mellem frelse og fortabelse. De stærke baggrundshistorier former nogle sært sympatiske figurer, der på trods af rædslerne inspirerer til at spille på de psykopatiske træk.

Spillerne sagde:
”Nem at gå til. Fine nuancer”
”Velskrevet, talte til mit indre jeg”
”Rollen var ondskabsfuld, badass og god at spille”

Dommerne sagde:
”Dystre roller med stærke baggrundshistorier”
”Inspirationen til at spille rollespil er overvældende”
”Menneskelige monstre”
Salvation: Nominerad, Bedste Formidling
Et yderst velskrevet scenarie, der klart og nøgternt forklarer, hvordan det skal afvikles. Historien levendegøres gennem et engageret sprog og et enkelt og overskueligt layout.
Salvation: Nominerad, Bedste Fortælling
En universel fortælling om det værste i os. Om mennesker og monstre; om søgen efter frelsen eller dødens endelige forløsning. Fortællingen udfoldes med enorm genreforståelse uden at miste et gran originalitet.
Salvation: Nominerad, Bedste Scenarie
En dyster western, hvor der meningsfuldt åbnes for at udspille ondskab. Der arbejdes effektivt frem mod en stærk kulmination med sans for den fælles og stemningsfulde oplevelse.
Salvation: Nominerad, Bedste Virkemidler
Lokket af muligheden for at få den bedste pokerhånd, drages spillerne til at udspille deres mørkeste sider overfor en række bipersoner, der konstant katalyserer konflikterne. Solide virkemidler der sikrer, at scenariet holdes helt frit for helte.
Salvation: Nominerad, Publikumsprisen (Tredjeplads)

Fastaval (2011)

Femten mand: Vinnare, Bedste Formidling
Med en scenarietekst, der fremstår skarp som en sørøvers huggert, bliver spilsystemet forklaret, så selv den største landkrabbe kan være med. En kompleks opgave løses pædagogisk og med stort overskud, så spillederen er inspireret og fuldstændig klar til at stævne ud på sørejsen og sætte scenen med bulder og brag.
Femten mand: Vinnare, Bedste Virkemidler
Med et effektivt spilsystem med sorte tegn, modangreb og skiftende roller kølhales piraterne en efter en og gør hvert drab unikt og farverigt. Ved at holde andres roller i live bliver fortællingen allemandseje, mens taktik og rollespil går hånd i hånd som blod og guld.
Femten mand: Nominerad, Bedste Scenarie
En velkomponeret røverhistorie om femten pirater og en død mands kiste. Spillerne sejler i blod, mens de kæmper sig tilbage til Tortuga. Scenariet går planken ud og leverer en perlerække af warstories om torden og tyfoner, sult og tørre tæsk.
Femten mand: Nominerad, Bedste Roller
De femten mand frygter kun det sorte tegn, og hvad de andre vil gøre for at vinde skatten. Beskidte matroser, bådsmænd og kabysdrenge er fulde af rom, skumsprøjt og død. På kort plads får spillerne masser af stemning og inspiration til brutale drab.

Fastaval (2014)

Fredløs: Vinnare, Bedste Roller
Små og store hemmeligheder, sympatier og antipatier skaber komplekse relationer mellem fem meget forskellige mænd. De har alle en klar aktie i scenariets centrale konflikt og giver spilleren mulighed for konstant at vælge mellem pligt og tilbøjelighed.
Fredløs: Vinnare, Bedste Scenarie
Fem mænds stædige søgen bliver en årelang rejse, hvor alle betaler for høj en pris. Et helstøbt værk, hvor alt støtter op om scenariet tema, og hvor jagtens besættelse bliver vigtigere end målet.
Fredløs: Nominerad, Bedste Formidling
Aldrig har storslået epik fyldt så lidt. I en overskuelig og meget tilgængelig tekst formår Fredløs både at skabe dvælende stemning og ruste såvel spilleder som spillere til færden ud i vildmarken. Eller til at vende hjem, hvis det er det man vil.
Fredløs: Nominerad, Bedste Fortælling
En heroisk jagt efter bortførte kvinder ender som en årelang besættelse, mens hovedrollerne langsomt går i stå i deres uendelige søgen. En episk fortælling om os og dem får tusind grå nuancer, efterhånden som enkle spørgsmål om heltemod, pligt og fjendens væsen bliver sværere og sværere at besvare.
Fredløs: Nominerad, Bedste Spiloplevelse (Andenplads)

Viking-Con 33 (2014)

Fredløs: Vinnare, Scenariekonkurrencen
Et scenarie, der imponerer ved at være helt utroligt helstøbt. Alle komponenter i scenariet spiller præcist sammen og skaber en oplevelse, der langsomt, men sikkert æder sig ind på spillerne. Rollerne er fede, scenerne er enerverende og chokerende, og spillet formår på enestående vis at køre sine spillere mentalt trætte sammen med deres roller i en fortælling om mandsmod, der fejler. Det er barskt, det er trist, og det er superfedt.

Viking-Con 34 (2015)

Femten mand: Nominerad, Rerun-konkurrencen (Andenplads)

Fastaval - Mad Science (2017)

Heksefeber: Vinnare, Bedste Formidling
Med sikker hånd og stort overskud præsenteres scenariets setting, regler og store rollekatalog. Spilleder får solide værktøjer til at føre sine spillere gennem Kaos og hjælpe dem til at udforske scenariets sandkasse.
Heksefeber: Vinnare, Deltagernes Pris
Heksefeber: Nominerad, Bedste Scenarie
Et imponerende, ambitiøst scenarie gaber over alt, hvad det kan tygge. Det alsidige rolleensemble og den velvalgte form giver storladent plads til landsbyintriger af bedste skuffe. Sikkert overblik og velplacerede virkemidler driver befolkningen i det lille samfund ind i ilden.
Heksefeber: Nominerad, Bedste Roller
Et vidtfavnende ensemble fylder den lille by Torfenheim med fordomme, misundelse og nid – og giver dermed spillerne et fremragende grundlag for at skabe de intriger, rygter og mistanker, der tænder gnisten til et bål, som rollerne snart mister kontrollen over.

Arrangörsposter

Fastaval (2013) Scenarieansvarlig
Fastaval (2014) Scenarier
Fastaval - Dia de los Fastos (2015) Ottodommer
Fastaval - Dia de los Fastos (2015) Holdlægningsdomptør
Fastaval (2016) Aktiviteter + Holdlægning
Fastaval - Mad Science (2017) Aktivitetsansvarlig
Fastaval - Mad Science (2017) Holdlægning
Fastaval - Otto i Eventyrland (2018) Holdlægning
Orkerne Kommer Sommerskole (2018) Forstander
Fastaval - Otto Under the Sea (2019) Holdlægning
Orkerne Kommer Sommerskole (2019) Forstander
Fastaval - Solarpunk (2021) Holdlægger
Fastaval: Otto for folket (2023) Holdlægger


Skicka in rättelser om den här sidan