Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Simon Steen Hansen

Spiele

💾 ✏️ Monstre Fastaval (2008)
💾 📰 Monstre Fastaval (2008)
💾 ✏️ Salvation Fastaval (2010)
💾 📰 Salvation Fastaval (2010)
💾 ✏️ Femten mand Fastaval (2011)
✏️ Hvid død Blackbox Cph II (2012)
✏️ CULT Forum (2013)
💾 ✏️ Fredløs Fastaval (2014)
💾 ✏️ Heksefeber Fastaval - Mad Science (2017)
💾 ✏️ Stålsat Fastaval: Otto for folket (2023)

Preise

Fastaval (2008)

Monstre: Gewinner, Bedste Fortælling
Barneangst, mareridt og hjerteskærende grumhed gennemstrømmer en historie om at kæmpe for sin barndom og på egen hånd besejre de mørke kræfter, som holder byen i et jerngreb.
Monstre: Nominiert, Bedste Roller
En sammentømret venneflok kæmper med hver deres personlige frygt. Når mareridt og monstre slår kløerne i, viser sprækkerne sig.
Monstre: Nominiert, Bedste Formidling
Historiens sjæl og stemning skinner klart igennem i den veloplagte tekst. Brugbare oversigter og opsummeringer fungerer som tydelige vejskilte i det simple og effektive layout.

Fastaval (2010)

Salvation: Gewinner, Bedste Roller
Inspirerende wanted posters indleder fem nådesløse roller i et mexican stand-off mellem frelse og fortabelse. De stærke baggrundshistorier former nogle sært sympatiske figurer, der på trods af rædslerne inspirerer til at spille på de psykopatiske træk.

Spillerne sagde:
”Nem at gå til. Fine nuancer”
”Velskrevet, talte til mit indre jeg”
”Rollen var ondskabsfuld, badass og god at spille”

Dommerne sagde:
”Dystre roller med stærke baggrundshistorier”
”Inspirationen til at spille rollespil er overvældende”
”Menneskelige monstre”
Salvation: Nominiert, Bedste Formidling
Et yderst velskrevet scenarie, der klart og nøgternt forklarer, hvordan det skal afvikles. Historien levendegøres gennem et engageret sprog og et enkelt og overskueligt layout.
Salvation: Nominiert, Bedste Fortælling
En universel fortælling om det værste i os. Om mennesker og monstre; om søgen efter frelsen eller dødens endelige forløsning. Fortællingen udfoldes med enorm genreforståelse uden at miste et gran originalitet.
Salvation: Nominiert, Bedste Scenarie
En dyster western, hvor der meningsfuldt åbnes for at udspille ondskab. Der arbejdes effektivt frem mod en stærk kulmination med sans for den fælles og stemningsfulde oplevelse.
Salvation: Nominiert, Bedste Virkemidler
Lokket af muligheden for at få den bedste pokerhånd, drages spillerne til at udspille deres mørkeste sider overfor en række bipersoner, der konstant katalyserer konflikterne. Solide virkemidler der sikrer, at scenariet holdes helt frit for helte.
Salvation: Nominiert, Publikumsprisen (Tredjeplads)

Fastaval (2011)

Femten mand: Gewinner, Bedste Formidling
Med en scenarietekst, der fremstår skarp som en sørøvers huggert, bliver spilsystemet forklaret, så selv den største landkrabbe kan være med. En kompleks opgave løses pædagogisk og med stort overskud, så spillederen er inspireret og fuldstændig klar til at stævne ud på sørejsen og sætte scenen med bulder og brag.
Femten mand: Gewinner, Bedste Virkemidler
Med et effektivt spilsystem med sorte tegn, modangreb og skiftende roller kølhales piraterne en efter en og gør hvert drab unikt og farverigt. Ved at holde andres roller i live bliver fortællingen allemandseje, mens taktik og rollespil går hånd i hånd som blod og guld.
Femten mand: Nominiert, Bedste Scenarie
En velkomponeret røverhistorie om femten pirater og en død mands kiste. Spillerne sejler i blod, mens de kæmper sig tilbage til Tortuga. Scenariet går planken ud og leverer en perlerække af warstories om torden og tyfoner, sult og tørre tæsk.
Femten mand: Nominiert, Bedste Roller
De femten mand frygter kun det sorte tegn, og hvad de andre vil gøre for at vinde skatten. Beskidte matroser, bådsmænd og kabysdrenge er fulde af rom, skumsprøjt og død. På kort plads får spillerne masser af stemning og inspiration til brutale drab.

Fastaval (2014)

Fredløs: Gewinner, Bedste Roller
Små og store hemmeligheder, sympatier og antipatier skaber komplekse relationer mellem fem meget forskellige mænd. De har alle en klar aktie i scenariets centrale konflikt og giver spilleren mulighed for konstant at vælge mellem pligt og tilbøjelighed.
Fredløs: Gewinner, Bedste Scenarie
Fem mænds stædige søgen bliver en årelang rejse, hvor alle betaler for høj en pris. Et helstøbt værk, hvor alt støtter op om scenariet tema, og hvor jagtens besættelse bliver vigtigere end målet.
Fredløs: Nominiert, Bedste Formidling
Aldrig har storslået epik fyldt så lidt. I en overskuelig og meget tilgængelig tekst formår Fredløs både at skabe dvælende stemning og ruste såvel spilleder som spillere til færden ud i vildmarken. Eller til at vende hjem, hvis det er det man vil.
Fredløs: Nominiert, Bedste Fortælling
En heroisk jagt efter bortførte kvinder ender som en årelang besættelse, mens hovedrollerne langsomt går i stå i deres uendelige søgen. En episk fortælling om os og dem får tusind grå nuancer, efterhånden som enkle spørgsmål om heltemod, pligt og fjendens væsen bliver sværere og sværere at besvare.
Fredløs: Nominiert, Bedste Spiloplevelse (Andenplads)

Viking-Con 33 (2014)

Fredløs: Gewinner, Scenariekonkurrencen
Et scenarie, der imponerer ved at være helt utroligt helstøbt. Alle komponenter i scenariet spiller præcist sammen og skaber en oplevelse, der langsomt, men sikkert æder sig ind på spillerne. Rollerne er fede, scenerne er enerverende og chokerende, og spillet formår på enestående vis at køre sine spillere mentalt trætte sammen med deres roller i en fortælling om mandsmod, der fejler. Det er barskt, det er trist, og det er superfedt.

Viking-Con 34 (2015)

Femten mand: Nominiert, Rerun-konkurrencen (Andenplads)

Fastaval - Mad Science (2017)

Heksefeber: Gewinner, Bedste Formidling
Med sikker hånd og stort overskud præsenteres scenariets setting, regler og store rollekatalog. Spilleder får solide værktøjer til at føre sine spillere gennem Kaos og hjælpe dem til at udforske scenariets sandkasse.
Heksefeber: Gewinner, Deltagernes Pris
Heksefeber: Nominiert, Bedste Scenarie
Et imponerende, ambitiøst scenarie gaber over alt, hvad det kan tygge. Det alsidige rolleensemble og den velvalgte form giver storladent plads til landsbyintriger af bedste skuffe. Sikkert overblik og velplacerede virkemidler driver befolkningen i det lille samfund ind i ilden.
Heksefeber: Nominiert, Bedste Roller
Et vidtfavnende ensemble fylder den lille by Torfenheim med fordomme, misundelse og nid – og giver dermed spillerne et fremragende grundlag for at skabe de intriger, rygter og mistanker, der tænder gnisten til et bål, som rollerne snart mister kontrollen over.

Fastaval: Otto for folket (2023)

Stålsat: Gewinner, Bedste Formidling
Teksten er afmålt som et haiku og skarp som et samuraisværd, og scener kan sættes direkte fra bladet. Korte sidenoter serverer oplysninger præcis, når spillederen skal bruge dem, mens kortet over landsbyen og Korvas hjælpeark gør det nemt for spillerne at sætte scenen, når landsbyen skal forsvares.

With a text as concise as a haiku and as sharp as a samurai sword, the scenes effortlessly spring from the page to the game room. The wide margin provides room for additional information exactly whenever the gamemaster needs it, while the map and Korva’s supplemental information ensures that Korva’s player can set the stage for defending the village.
Stålsat: Gewinner, Bedste Fortælling
Historien om de syv krigere, der skal beskytte en landsby mod røvere, er episk og storladen. Men den rummer også plads til kærlighed, venskab og den hverdag som måske er værd at ofre sig for. Der er masser af muligheder, og ikke mindst kæmpe agens, for spillerne til at forfølge lige netop den historie, som tænder dem.

The story of the seven warriors protecting the village is epic and magnificent. But it also has room for love and friendship, and the small things that maybe are worth dying for. The story has a ton of potential outcomes, and the players have full agency to pursue what they most wish for.
Stålsat: Gewinner, Bedste Roller
De syv roller er scenariets hovedmotor. Krigerne kæmper hver især med at finde deres plads i verden, og alle har potentiale for både forløsning og fortabelse. Når konflikten raser mellem idealer og driften for at overleve, bliver spørgsmålet, hvor stålsatte de faktisk er?

The seven roles are the driving force in the scenario. The warriors each struggle to find their place in the world and they all have a potential for both redemption and perdition. As the conflict between ideals and the urge to survive rages, one question remains: how hellbent are they really?
Stålsat: Gewinner, Bedste Scenarie
Stålsat er et på alle måder stort scenarie. Det føles som om, man når en hel kampagne på en aften, men det er også overskueligt og enormt driftsikkert. Umiddelbart er det en simpel historie om at beskytte en landsby mod glubske røvere, men lige under overfladen sker der så utroligt meget mere.

Hellbent is a grand scenario in every way. It feels like you are playing through a whole campaign in a single evening, but it is also manageable and very easy to run. It seems to be a simple story about defending a village from vicious brigands, but there is so much more going on right there under the surface.
Stålsat: Nominiert, Deltagernes Pris, Rollespil (Andenplads)

Orga

Fastaval (2013) Scenarieansvarlig
Fastaval (2014) Scenarier
Fastaval - Dia de los Fastos (2015) Ottodommer
Fastaval - Dia de los Fastos (2015) Holdlægningsdomptør
Fastaval (2016) Aktiviteter + Holdlægning
Fastaval - Mad Science (2017) Aktivitetsansvarlig
Fastaval - Mad Science (2017) Holdlægning
Fastaval - Otto i Eventyrland (2018) Holdlægning
Orkerne Kommer Sommerskole (2018) Forstander
Fastaval - Otto Under the Sea (2019) Holdlægning
Orkerne Kommer Sommerskole (2019) Forstander
Fastaval - Otto in Space (2020) Holdlægning
Fastaval - Solarpunk (2021) Holdlægger
Fastaval: Otto for folket (2023) Holdlægger
Fastaval - Otto & jagten på den gyldne pingvin (2024) Holdlægger


Korrektionen für diese Seite einschicken