Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Monstre

Omslag till Monstre

(aka: Monsters)

System: Systemløst
Genre: Gyser
Deltagare: 1 SL, 4 spelare

Av

✏️Simon Steen Hansen
🎨Frantz Nicolaus Klindt Nielsen
📰Simon Steen Hansen
📰Niels Jensen

Ladda ned

PDF Scenario (3,3 MB)
PDF Scener (0,7 MB)
PDF Appendix (4,3 MB)
PDF Karaktärer (8,0 MB)

Beskrivning

Ulven lader bussen holde i tomgang, mens den koldt betragter børnene myldre ud fra skolegården. Alle de søde, små børn. Den fører sin ene sorte, behårede pote op til gabet med en smøg, uden at fjerne sit blik fra børnene, der hele tiden kommer nærmere. Den slikker sig om munden.

Nogle aftener i oktober er der et helt særligt vejr. Der er frost i luften, og man kan lige akkurat skimte sin egen ånde. Der hænger en svag dis over landskabet, og man kan mærke lugten af røg i næseborene. Sådanne aftener kalder børnene for heksenætter. Når de er på vej hjem fra bogbussen med en stak bøger under armen, eller cykler hurtigt afsted i tusmørket for ikke at komme for sent til aftensmad, så tænker de, at hvis der virkeligt fandtes hekse og trolde, så ville det være aftener som disse, at de ville komme og tage én. Og så sætter børnene langsomt farten op.

Efteråret er kommet til en lille by ude på landet, og byens børn er begyndt at forsvinde. De voksne kan ikke se, at der er noget galt. Men det kan fire børn, der lider af mareridt dette efterår. Frygtelige mareridt om monstre og ting, der lurer i mørket. De vil snart opdage, at der ikke kun findes monstre i deres drømme. De findes også i virkeligheden. Og intet er, som de voksne siger.

Et barskt scenarie om monstre, voksne, børn og grufulde gerninger.

Spelat på

Fastaval (2008)
Black Box Horsens (2017)

Priser

Fastaval (2008)

Vinnare, Bedste Fortælling [+]
Nominerad, Bedste Roller [+]
Nominerad, Bedste Formidling [+]


Skicka in rättelser om den här sidan