Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Poppenfest!

Forside til Poppenfest!

System: Warhammer Fantasy Roleplay 1st. edition
Sjanger: Efterforskning, Fantasy

Av

✏️Henrik Vedholm

Last ned

Zip Scenarie [dansk] (16,9 MB)

Beskrivelse

En invitation fra Hertugen i Paarig Bergspitze. En tilforladelig almindelig konvolut udenpå, men foret med fræk lilla på indersiden. En sødlig parfumeret fest strømmer op i mine næsebor.

Jeg tager en dyb indsnusning, lukker øjnene og fantaserer om de udskejelser der findes i den snarlige fremtid. Jeg kan mærke blodtrykket stige i mit scepter. Så mange porte at åbne. Så mange grænser at bryde. Så meget moral at kassere. og alt for lidt tid. Men dette års Poppenfest skal blive mit livs klimaks. Et klimaks der skal forløse lyster og perversiteter i et orgie af rituel frigørelse og åbne porten til Slaanesh’s herligheder.

Med et par brugte underbenklæder på hovedet, stive brystvorter og rejst “poppenstock”, stirer jeg på mig selv i spejlet, som er plettet med tidligere “ud af kroppen oplevelser”. Jeg er til det hele - kvinder, mænd, børn, dyr, tærter, voldtægt, stoffer.... jeg er klar til Poppenfest!

Warhammer Poppenfest! er et bordrollespil med semi-live elementer, sat i en lille bjergby i Imperiet. Med et venligt piskeslag af slap-stick, inviteres du til at deltage i Slaanesh-kultens moralnedbrydende, perverse og grænseoverskridende univers, som er scenariets omdrejningspunkt. Historien vil blive drevet frem af et investigation-light plot.

Spilt på

Fastaval (2009)


Send inn rettelser om denne siden