Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Poppenfest!

Vorderseite für Poppenfest!

System: Warhammer Fantasy Roleplay 1st. edition
Genre: Efterforskning, Fantasy

Von

✏️Henrik Vedholm

Herunterladen

Zip Szenario [Dänisch] (16,9 MB)

Beschreibung

En invitation fra Hertugen i Paarig Bergspitze. En tilforladelig almindelig konvolut udenpå, men foret med fræk lilla på indersiden. En sødlig parfumeret fest strømmer op i mine næsebor.

Jeg tager en dyb indsnusning, lukker øjnene og fantaserer om de udskejelser der findes i den snarlige fremtid. Jeg kan mærke blodtrykket stige i mit scepter. Så mange porte at åbne. Så mange grænser at bryde. Så meget moral at kassere. og alt for lidt tid. Men dette års Poppenfest skal blive mit livs klimaks. Et klimaks der skal forløse lyster og perversiteter i et orgie af rituel frigørelse og åbne porten til Slaanesh’s herligheder.

Med et par brugte underbenklæder på hovedet, stive brystvorter og rejst “poppenstock”, stirer jeg på mig selv i spejlet, som er plettet med tidligere “ud af kroppen oplevelser”. Jeg er til det hele - kvinder, mænd, børn, dyr, tærter, voldtægt, stoffer.... jeg er klar til Poppenfest!

Warhammer Poppenfest! er et bordrollespil med semi-live elementer, sat i en lille bjergby i Imperiet. Med et venligt piskeslag af slap-stick, inviteres du til at deltage i Slaanesh-kultens moralnedbrydende, perverse og grænseoverskridende univers, som er scenariets omdrejningspunkt. Historien vil blive drevet frem af et investigation-light plot.

Hier gespielt worden

Fastaval (2009)


Korrektionen für diese Seite einschicken