About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Poppenfest!

Front page for Poppenfest!

RPG system: Warhammer Fantasy Roleplay 1st. edition
Genre: Efterforskning, Fantasy

By

✏️Henrik Vedholm

Download

Zip Scenario [Danish] (16.9 MB)

Description

En invitation fra Hertugen i Paarig Bergspitze. En tilforladelig almindelig konvolut udenpå, men foret med fræk lilla på indersiden. En sødlig parfumeret fest strømmer op i mine næsebor.

Jeg tager en dyb indsnusning, lukker øjnene og fantaserer om de udskejelser der findes i den snarlige fremtid. Jeg kan mærke blodtrykket stige i mit scepter. Så mange porte at åbne. Så mange grænser at bryde. Så meget moral at kassere. og alt for lidt tid. Men dette års Poppenfest skal blive mit livs klimaks. Et klimaks der skal forløse lyster og perversiteter i et orgie af rituel frigørelse og åbne porten til Slaanesh’s herligheder.

Med et par brugte underbenklæder på hovedet, stive brystvorter og rejst “poppenstock”, stirer jeg på mig selv i spejlet, som er plettet med tidligere “ud af kroppen oplevelser”. Jeg er til det hele - kvinder, mænd, børn, dyr, tærter, voldtægt, stoffer.... jeg er klar til Poppenfest!

Warhammer Poppenfest! er et bordrollespil med semi-live elementer, sat i en lille bjergby i Imperiet. Med et venligt piskeslag af slap-stick, inviteres du til at deltage i Slaanesh-kultens moralnedbrydende, perverse og grænseoverskridende univers, som er scenariets omdrejningspunkt. Historien vil blive drevet frem af et investigation-light plot.

Played at

Fastaval (2009)


Send corrections for this page