Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Poppenfest!

Omslag till Poppenfest!

System: Warhammer Fantasy Roleplay 1st. edition
Genre: Efterforskning, Fantasy

Av

✏️Henrik Vedholm

Ladda ned

Zip Scenario [danska] (16,9 MB)

Beskrivning

En invitation fra Hertugen i Paarig Bergspitze. En tilforladelig almindelig konvolut udenpå, men foret med fræk lilla på indersiden. En sødlig parfumeret fest strømmer op i mine næsebor.

Jeg tager en dyb indsnusning, lukker øjnene og fantaserer om de udskejelser der findes i den snarlige fremtid. Jeg kan mærke blodtrykket stige i mit scepter. Så mange porte at åbne. Så mange grænser at bryde. Så meget moral at kassere. og alt for lidt tid. Men dette års Poppenfest skal blive mit livs klimaks. Et klimaks der skal forløse lyster og perversiteter i et orgie af rituel frigørelse og åbne porten til Slaanesh’s herligheder.

Med et par brugte underbenklæder på hovedet, stive brystvorter og rejst “poppenstock”, stirer jeg på mig selv i spejlet, som er plettet med tidligere “ud af kroppen oplevelser”. Jeg er til det hele - kvinder, mænd, børn, dyr, tærter, voldtægt, stoffer.... jeg er klar til Poppenfest!

Warhammer Poppenfest! er et bordrollespil med semi-live elementer, sat i en lille bjergby i Imperiet. Med et venligt piskeslag af slap-stick, inviteres du til at deltage i Slaanesh-kultens moralnedbrydende, perverse og grænseoverskridende univers, som er scenariets omdrejningspunkt. Historien vil blive drevet frem af et investigation-light plot.

Spelat på

Fastaval (2009)


Skicka in rättelser om den här sidan