About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Capital Rush

Front page for Capital Rush

(AKA: Overnight Empires, ChronoCreators)

Participants: 1-4 players

By

DesignerLars Wagner Hansen

Description

After many years of war and chaos, peace is now restored, and it's up to you, the victorious landlords, to rebuild the country.
Rebuild the country and ensure you have the most influence to rule the land.
The game ends when a new capital is built, and the player with the most influence is elected as the leader of the country (and the winner of the game).
ChronoCreators is a tactical real-time game for 2-4 players.
After the initial round of placing your workers, everything happens in real-time.
You can act whenever your worker is ready, so make sure not to waste time while other players are maximizing their use of their workers.

Vær med til at genopbygge landet og overtag tronen for næsen af dine modspillere

Kongen er død!

…cool! Nu er det jeres tur – de utaknemligere arvinger som sad vagt ved hans dødsseng – til at overtage og regere kongeriget for evigt!

Men hvad nu?! I følge en regel i Kongerigets Håndbog, er der kun en person som kan være konge (eller dronning) af gangen, og da I alle er cirka samme alder, og cirka lige væmmelige, skal der afholdes en konkurrence for at se hvem der bliver den næste regent!

Så det er på tide at I gør hvad I er bedst til – nemlig at tage ting som ikke er jeres og kommandere jeres undersåtter rundt – så I kan bygge en skinnende ny hovedstad og deklarere den nye leder!Capital Rush er et nyt spil, som forventes udgivet i 2020. I spillet bruger spillerne timeglas som deres arbejdere, som du flytter rundt på brættet, hvor de samler ressourcer som du bruger til at genopbygge landet. Byg landsbyer og byer for at forøge din produktion. Byg borge og murer for at holde dine modstandere ude. Byg hovedstaden for at slutte spillet. Men at slutte spillet garanterer ikke at du vinder, for at vinde skal du have mest indflydelse fra befolkningen. I det avancerede spil kan du bygge yderligere bygninger, som giver variation og flere muligheder. Reglerne forklares på 5 minutter inden turneringsstart, og hvert spil tager 10-20 minutter, så det forventes at vi når 4 spil, to med basis reglerne og to med avancerede regler.

Efter många år av krig och kaos har nu fred återställts, och det är nu upp till dig, de segrande godsägarna, att återuppbygga landet.
Återuppbygg landet och se till att du har mest inflytande och får regera landet.
Spelet avslutas när en ny huvudstad är byggd, och den som har mest inflytande blir vald som landets ledare (och vinnare av spelet).
ChronoCreators är ett taktiskt realtidsspel för 2-4 spelare.
Efter den initiala rundan med att placera dina arbetare, sker allt i realtid.
Du kan agera när som helst när din arbetare är redo, så se till att du inte slösar tid medan de andra spelarna maximerar användningen av sina arbetare.

Overnight Empires er et real-time worker movement spil, hvor dine to arbejder (timeglas) flytter rundt på brættet for at indsamle ressourcer, som de så bruger til at bygger mure, landsbyer, storbyer, borge, hovedstæder og til sidst et af de berømte vidundere.

Hvert imperium har sine egne specielle versioner af de ovenstående bygninger, som påvirker spillet i forskellige retninger, enten i løbet af spillet, eller ved afslutningen af spillet.

20-30 minutter

Played at

Rubi-Con 2018 (2018)
Viking-Con 37 (2018)
Viking-Con 38 (2019)
Brætspilsfestival (2020)
Aarhus Brætspilsfestival (2020)
Viking-Con 39 (2020)
Sommercon 2021 (2021)
Aarhus Brætspilsfestival '23 (2023)
Ringsted Brætspilsfestival 2023 (2023)
Malmö Protospiel 2023 (2023)


Send corrections for this page