Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Capital Rush

Forside til Capital Rush

Deltagere: 3-4 spillere

Af

DesignerLars Wagner Hansen

Foromtale

Vær med til at genopbygge landet og overtag tronen for næsen af dine modspillere

Kongen er død!

…cool! Nu er det jeres tur – de utaknemligere arvinger som sad vagt ved hans dødsseng – til at overtage og regere kongeriget for evigt!

Men hvad nu?! I følge en regel i Kongerigets Håndbog, er der kun en person som kan være konge (eller dronning) af gangen, og da I alle er cirka samme alder, og cirka lige væmmelige, skal der afholdes en konkurrence for at se hvem der bliver den næste regent!

Så det er på tide at I gør hvad I er bedst til – nemlig at tage ting som ikke er jeres og kommandere jeres undersåtter rundt – så I kan bygge en skinnende ny hovedstad og deklarere den nye leder!Capital Rush er et nyt spil, som forventes udgivet i 2020. I spillet bruger spillerne timeglas som deres arbejdere, som du flytter rundt på brættet, hvor de samler ressourcer som du bruger til at genopbygge landet. Byg landsbyer og byer for at forøge din produktion. Byg borge og murer for at holde dine modstandere ude. Byg hovedstaden for at slutte spillet. Men at slutte spillet garanterer ikke at du vinder, for at vinde skal du have mest indflydelse fra befolkningen. I det avancerede spil kan du bygge yderligere bygninger, som giver variation og flere muligheder. Reglerne forklares på 5 minutter inden turneringsstart, og hvert spil tager 10-20 minutter, så det forventes at vi når 4 spil, to med basis reglerne og to med avancerede regler.

Spillet på

Rubi-Con 2018 (2018)
Viking-Con 37 (2018)
Viking-Con 38 (2019)
Brætspilsfestival (2020)
Aarhus Brætspilsfestival (2020)
Viking-Con 39 (2020)
Sommercon 2021 (2021)

Trivia

LinksIndsend rettelser for denne side