Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Capital Rush

Vorderseite für Capital Rush

(Alias: Overnight Empires)

Teilnehmer: 3-4 Spieler

Von

DesignerInLars Wagner Hansen

Beschreibung

Vær med til at genopbygge landet og overtag tronen for næsen af dine modspillere

Kongen er død!

…cool! Nu er det jeres tur – de utaknemligere arvinger som sad vagt ved hans dødsseng – til at overtage og regere kongeriget for evigt!

Men hvad nu?! I følge en regel i Kongerigets Håndbog, er der kun en person som kan være konge (eller dronning) af gangen, og da I alle er cirka samme alder, og cirka lige væmmelige, skal der afholdes en konkurrence for at se hvem der bliver den næste regent!

Så det er på tide at I gør hvad I er bedst til – nemlig at tage ting som ikke er jeres og kommandere jeres undersåtter rundt – så I kan bygge en skinnende ny hovedstad og deklarere den nye leder!Capital Rush er et nyt spil, som forventes udgivet i 2020. I spillet bruger spillerne timeglas som deres arbejdere, som du flytter rundt på brættet, hvor de samler ressourcer som du bruger til at genopbygge landet. Byg landsbyer og byer for at forøge din produktion. Byg borge og murer for at holde dine modstandere ude. Byg hovedstaden for at slutte spillet. Men at slutte spillet garanterer ikke at du vinder, for at vinde skal du have mest indflydelse fra befolkningen. I det avancerede spil kan du bygge yderligere bygninger, som giver variation og flere muligheder. Reglerne forklares på 5 minutter inden turneringsstart, og hvert spil tager 10-20 minutter, så det forventes at vi når 4 spil, to med basis reglerne og to med avancerede regler.

Overnight Empires er et real-time worker movement spil, hvor dine to arbejder (timeglas) flytter rundt på brættet for at indsamle ressourcer, som de så bruger til at bygger mure, landsbyer, storbyer, borge, hovedstæder og til sidst et af de berømte vidundere.

Hvert imperium har sine egne specielle versioner af de ovenstående bygninger, som påvirker spillet i forskellige retninger, enten i løbet af spillet, eller ved afslutningen af spillet.

20-30 minutter

Hier gespielt worden

Rubi-Con 2018 (2018)
Viking-Con 37 (2018)
Viking-Con 38 (2019)
Brætspilsfestival (2020)
Aarhus Brætspilsfestival (2020)
Viking-Con 39 (2020)
Sommercon 2021 (2021)
Aarhus Brætspilsfestival '23 (2023)

Extrainformationen

LinksKorrektionen für diese Seite einschicken