Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Superheroes™

Front page for Superheroes™

RPG system: Mutants & Masterminds
Genre: Action, Efterforskning, Intrige, Projekt R'lyeh, Sci-Fi
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Kristoffer Apollo
✏️Sebastian Flamant

Download

PDF Scenario (28,1 MB)

Description

Danmarks mest succesfulde reality-program er gået ind i sit tredje år, hvor Superheroes fortsætter kampen mod kriminalitet i forsvar for den menige dansker. Vi følger heltene i arrestationer og redningsaktioner, går tæt på personerne bag maskerne og sætter spot på baggrunden for de enkelte sager. Både jubelscener og menneskelige tragedier er hverdag for en
Superhero.

Efter Utopias tragiske død starter 2012 med et nyt ansigt i gruppen. Under kodenavnet Hotshot brænder Maria Almeda for at tage kampen op mod de uretfærdigheder, hun kender alt for godt fra sin opvækst i Ishøj. Med sit kendskab til de hårde miljøer er hun et perfekt supplement til Nørrebro-drengen Dervish. Programmets tredje sæson byder naturligvis også på gensyn med gruppelederen Mr. Right, den mystiske Omega og publikumsfavoritten Felicia.

Superheroes er almindelige mennesker som alle os andre. De har bare vundet superkræfter, som gør dem i stand til at udføre heltegerninger, men også medfører et stort ansvar. Oplev deres bedrifter hver mandag kl. 20 på TV6.

***

Afsnit 21 af 24
Mandag den 12. november 2012 kl. 20.00 på TV6

FARE I FORUM!
Se, hvad der virkelig skete under torsdagens krisesituation i Forum, hvor en terrorist havde sigtet indstillet på en af Danmarks førende forskere! Omega og Felicia må trække på alle deres evner for at bremse hans vanvittige plan. Mens Dervish og Hotshot kaster sig ud i efterforskningen, bliver der tid til en snak om selvopofrelse med Mr. Right. Når Superheroes igen samles, deler Mr. Right et par intense øjeblikke med Felicia, men der venter også gruppen en overraskelse.

***

Stem og vind et VIP-besøg hos Superheroes
Husk at give din stemme til Årets Superhero på superheroes.dk. Når du støtter din favorit, deltager du i konkurrencen om et VIP-besøg i Superheroes Hovedkvarteret, en Xbox4, superspillet Superheroes Challenge og mange andre fantastiske præmier.

Played at

Fastaval (2005)
Orkon (2005)
Viking-Con 24 (2005)
Vintersol (2011)

Awards

Fastaval (2005)

Winner, Bedste Virkemidler [+]
Winner, Bedste Formidling [+]
Nominated, Bedste Fortælling [+]
Nominated, Bedste Scenarie [+]
Nominated, Publikumsprisen (Andenplads)

Orkon (2005)

Winner, Guldorken

Trivia

LinksSend corrections for this page