Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Superheroes™

Omslag till Superheroes™

System: Mutants & Masterminds
Genre: Action, Efterforskning, Intrige, Projekt R'lyeh, Sci-Fi
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Kristoffer Apollo
✏️Sebastian Flamant

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (28,1 MB)

Beskrivning

Danmarks mest succesfulde reality-program er gået ind i sit tredje år, hvor Superheroes fortsætter kampen mod kriminalitet i forsvar for den menige dansker. Vi følger heltene i arrestationer og redningsaktioner, går tæt på personerne bag maskerne og sætter spot på baggrunden for de enkelte sager. Både jubelscener og menneskelige tragedier er hverdag for en
Superhero.

Efter Utopias tragiske død starter 2012 med et nyt ansigt i gruppen. Under kodenavnet Hotshot brænder Maria Almeda for at tage kampen op mod de uretfærdigheder, hun kender alt for godt fra sin opvækst i Ishøj. Med sit kendskab til de hårde miljøer er hun et perfekt supplement til Nørrebro-drengen Dervish. Programmets tredje sæson byder naturligvis også på gensyn med gruppelederen Mr. Right, den mystiske Omega og publikumsfavoritten Felicia.

Superheroes er almindelige mennesker som alle os andre. De har bare vundet superkræfter, som gør dem i stand til at udføre heltegerninger, men også medfører et stort ansvar. Oplev deres bedrifter hver mandag kl. 20 på TV6.

***

Afsnit 21 af 24
Mandag den 12. november 2012 kl. 20.00 på TV6

FARE I FORUM!
Se, hvad der virkelig skete under torsdagens krisesituation i Forum, hvor en terrorist havde sigtet indstillet på en af Danmarks førende forskere! Omega og Felicia må trække på alle deres evner for at bremse hans vanvittige plan. Mens Dervish og Hotshot kaster sig ud i efterforskningen, bliver der tid til en snak om selvopofrelse med Mr. Right. Når Superheroes igen samles, deler Mr. Right et par intense øjeblikke med Felicia, men der venter også gruppen en overraskelse.

***

Stem og vind et VIP-besøg hos Superheroes
Husk at give din stemme til Årets Superhero på superheroes.dk. Når du støtter din favorit, deltager du i konkurrencen om et VIP-besøg i Superheroes Hovedkvarteret, en Xbox4, superspillet Superheroes Challenge og mange andre fantastiske præmier.

Spelat på

Fastaval (2005)
Orkon (2005)
Viking-Con 24 (2005)
Vintersol (2011)

Priser

Fastaval (2005)

Vinnare, Bedste Virkemidler
Snurrende kameraer og snagende emails er i hænderne på spillederen et effektivt redskab til spilpersonernes motivation og minder konstant spillerne om scenariets tema.
Vinnare, Bedste Formidling
En bred, gennemtænkt vifte af formidlingsværktøjer skaber enhed og overblik i det vidtfavnende og komplekse scenarie.
Nominerad, Bedste Fortælling
Scenariet forbliver tro mod sin genre og formår samtidig at kaste et skarpt satirisk blik på dagens medielandskab. På én gang relevant og foruroligende.
Nominerad, Bedste Scenarie
Medierne fusionerer i et formfuldendt og tankevækkende realityrollespil. En intelligent pakke af underholdende superhelte-action og stærk social satire.
Nominerad, Publikumsprisen (Andenplads)

Orkon (2005)

Vinnare, Guldorken

Trivia

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan