About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Superheroes 3

Front page for Superheroes 3

RPG system: Mutants & Masterminds
Genre: Action, Efterforskning, Sci-Fi
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Kristoffer Apollo
✏️Sebastian Flamant

Download

PDF Scenario [Danish] (19.1 MB)

Description

Indlæg på omegablog.superheroes.dk

Onsdag den 30. juni 2013

Siden vores sidste afsnit var på skærmen i mandags, har jeg fået flere mails og indlæg her på bloggen end normalt. Mange har været bekymrede over de ting, de så. Men mange har også rost vores indsats og udtrykt forståelse for, at vi må gøre, hvad der er nødvendigt for at forsvare vores samfund. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at svare jer, der har skrevet.

Til de, som er bekymrede: Jeg ved, hvad I så. Jeg var der selv. I så Felicias kløer rive bugen op på en mand. I så kød, der brændte og forkullede, ramt af Hotshots flammekastere. I så, hvordan jeg selv tog sigte og skød med det formål at uskadeliggøre terroristerne på stedet. Øjeblikkeligt og effektivt.

Det er ikke overraskende for mig, at I er chokerede. Det er ikke hverdagskost at se sådanne billeder, og I har ikke erfaring fra frontlinjen. Men det simple faktum er, at den slags metoder er nødvendige, hvis vi skal overleve. Danmark, danskheden og de værdier, vi deler med vores nabolande, er under angreb. Alt for længe har vi ladet fjenden vokse sig stærk i vores baghave. Vi har vendt det døve øre til, mens de prædikede død og ødelæggelse. Derfor ligger vi, som vi har redt. Ved vores dør står en fjende, som ikke skyr nogen midler. I har set billederne fra utallige terrorangreb udført i den såkaldte profets navn. Tror I virkelig, at de perverse galninge, som på den måde angriber uskyldige, forstår noget andet sprog end hårdt mod hårdt?

Til jer, som forstår, hvad det er, vi gør: Tak for jeres støtte. Vid, at der er medlemmer af Superheroes, som vil kæmpe til døden for at beskytte jer og slå galningenes sammensværgelse ned. Det er derfor, vi har fået vores superkræfter.

/Omega

Superheroes. Hele Danmarks superhelte på TV6. Hver mandag.

Played at

Fastaval 007 (2007)
Viking-Con 26 (2007)
Fastaval (2008)

Awards

Fastaval 007 (2007)

Winner, Bedste Scenarie
Winner, Bedste Formidling
Nominated, Bedste Fortælling

TriviaSend corrections for this page