Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Isabelle

Forside til Isabelle

System: Vampire: The Masquerade
Sjanger: Projekt R'lyeh
Deltakere: 1 GM, 5 players

Av

✏️Lars Kaos Andresen
🎨Thomas Bjerregaard Nielsen

Last ned

Zip Scenarie [dansk] (8,4 MB)

Beskrivelse

Det er gamle dage.
Efter 100 års hvilke bågner en familie af blodet igen til dåd. I en gammel borg vågner seks væsener efter 100 års død, men de har intet glemt. De husker blot alt for godt.

Langsomt spandt edderkoppen sit fine spind over den store rude. Det svage lys fra stjernerne fik trådene til at fremstå sølveragtige og uvirkelige, og vampyren, der før havde stirret ned mod den sovende by, fokuserede langsomt på den mørke spindler, der skabte dette utrolige kunstværk. Stemmerne bag ham forsvandt, mens han undrede sig over, at så meget spind kunne være inde i en så lille krop. Han stirrede på sølvtrådene og mønstret, som de dannede, og glædede sig herover.

Snart var den lille korsedderkop færdig med sit værk. Forsigtigt, for ikke at ødelægge nogen af de fine tråde, greb to hvide lange fingre med blodrøde negle omkring den mørke krop, og tog det sprællende rovdyr og for at se nærmere på væsenet, og da det gik op for ham, at dyret, der havde frembragt skønheden, var grimt og hæsligt, knuste han det langsomt mellem sine fingre, og vendte sig skuffet for at deltage i diskussionen bag sig.

En gotisk kærlighedshistorie med vampyrer som hovedpersoner. Ikke et spil der følger den nye Vampire-tradition til punkt og prikke, men en historie der også lægger stor vægt på de klassiske vampyropfattelser. En historie med voldsomme lidenskaber og lidelser, storslåede konflikter, umulig kærlighed, skønhed og endegyldigt had.

Et spil der lægger op til meget rollespil, da karakterernes personlighed og indbyrdes forhold er af meget stor betydning for handlingens udvikling. Handlingen udspiller sig i senromantikkens Tyskland.

Spilt på

Fastaval (1994)
UnConventional (1994)
Fastaval (2004)
TRoA Con - Dybet (2006)
TRoA Con (2011)

Priser

Fastaval (1994)

Winner, Bedste Scenarie
Nominated, Bedste Spilpersoner

Trivia

LenkerSend inn rettelser om denne siden