Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Isabelle

Omslag till Isabelle

System: Vampire: The Masquerade
Genre: Projekt R'lyeh
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Lars Kaos Andresen
🎨Thomas Bjerregaard Nielsen

Ladda ned

Zip Scenario (8,4 MB)

Beskrivning

Det er gamle dage.
Efter 100 års hvilke bågner en familie af blodet igen til dåd. I en gammel borg vågner seks væsener efter 100 års død, men de har intet glemt. De husker blot alt for godt.

Langsomt spandt edderkoppen sit fine spind over den store rude. Det svage lys fra stjernerne fik trådene til at fremstå sølveragtige og uvirkelige, og vampyren, der før havde stirret ned mod den sovende by, fokuserede langsomt på den mørke spindler, der skabte dette utrolige kunstværk. Stemmerne bag ham forsvandt, mens han undrede sig over, at så meget spind kunne være inde i en så lille krop. Han stirrede på sølvtrådene og mønstret, som de dannede, og glædede sig herover.

Snart var den lille korsedderkop færdig med sit værk. Forsigtigt, for ikke at ødelægge nogen af de fine tråde, greb to hvide lange fingre med blodrøde negle omkring den mørke krop, og tog det sprællende rovdyr og for at se nærmere på væsenet, og da det gik op for ham, at dyret, der havde frembragt skønheden, var grimt og hæsligt, knuste han det langsomt mellem sine fingre, og vendte sig skuffet for at deltage i diskussionen bag sig.

En gotisk kærlighedshistorie med vampyrer som hovedpersoner. Ikke et spil der følger den nye Vampire-tradition til punkt og prikke, men en historie der også lægger stor vægt på de klassiske vampyropfattelser. En historie med voldsomme lidenskaber og lidelser, storslåede konflikter, umulig kærlighed, skønhed og endegyldigt had.

Et spil der lægger op til meget rollespil, da karakterernes personlighed og indbyrdes forhold er af meget stor betydning for handlingens udvikling. Handlingen udspiller sig i senromantikkens Tyskland.

Spelat på

Fastaval (1994)
UnConventional (1994)
Fastaval (2004)
TRoA Con - Dybet (2006)
TRoA Con (2011)

Priser

Fastaval (1994)

Vinnare, Bedste Scenarie
Nominerad, Bedste Spilpersoner

Trivia

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan