Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Isabelle

Omslag till Isabelle

System: Vampire: The Masquerade (forsimplet)
Genre: Drama, Gyser
Deltagare: 1 SL, 4 spelare

Av

✏️Lars Kaos Andresen
🎨Thomas Bjerregaard Nielsen

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (13,7 MB)

Beskrivning

Jeg elsker dig. For evigt og altid.”
Christine forsøgte at svare, men ingen lyd kom ud mellem hendes sortsvedne læber. Lugten af brændt hår blandede sig med en sødlig og frisk duft fra den mund, der nærmede sig hendes ansigt. En rød og forsigtig tunge berørte let hendes sorte og afskallede hud.
”Jeg dør nu,” tænkte Christine og ville lukke sine øjne, men der var ingen øjenlåg at lukke.
I det flakkende lys fra flammerne så hun flere af sine naboer fra landsbyen ligge livløse og forvredne på markedspladsen spredt omkring det store bål, hvor Christine indtil for lidt siden havde stået omspændt af flammerne. Klynkende lyde fra mennesker blandede sig med flammernes knitren.
”Shhh, du dør ikke. Du skal være sammen med mig nu,” hviskede Isabelle, mens de røde læber søgte ned mod den forbrændte hals. Et sidste, stille suk forlod Christine, da vampyrens tænder brød den ødelagte hud, og tog smerten væk.

158 år senere.

I en glemt krypt under en gammel, tysk kirke vågner fire vampyrer fra en hundredeårig søvn. En søvn, der skulle have været deres sidste. Bragt sammen af deres skaber for længe siden for at sove for altid sammen. Nu kalder hun atter på dem, og hendes kald bringer dem tilbage til ulivet.

Isabelle er et patosfyldt, romantisk drama om fire vampyrer, der en vinternat i 1800-tallets Tyskland skal findes deres skaber. Isabelle er inspireret af Vampire The Masquerade, men spilles regel- og terningeløst. Der er en simpel spilmekanik baseret på elementerne ‘disciplines’, ‘humanity’ og ‘blood pool’ fra Vampire. Scenariet er klassisk i sin opbygning. Der er én rolle til hver spiller og en spilleder til at køre scenariet. Scenariet indeholder flashbacks-scener, der bliver kørt som bipersonrollespil.

Spelat på

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Priser

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Nominerad, Bedste Formidling
Mørkt. Sensuelt. Potent. Fortællingen om længslen efter den ældgamle vampyr Isabelle leveres med den helt rigtige blanding af patos og klarhed, der både formidler de store følelser og det Vampire-inspirerede system, så Mark Rein [Her skal der være en dims] Hagen ville græde blod af begejstring.

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan