Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English
Login:
Choose language:

daennbsv

Isabelle

Front page for Isabelle

RPG system: Vampire: The Masquerade (forsimplet)
Genre: Drama, Gyser
Participants: 1 GM, 4 players

By

✏️Lars Kaos Andresen
🎨Thomas Bjerregaard Nielsen

Download

PDF Scenariet (13,7 MB)

Description

Jeg elsker dig. For evigt og altid.”
Christine forsøgte at svare, men ingen lyd kom ud mellem hendes sortsvedne læber. Lugten af brændt hår blandede sig med en sødlig og frisk duft fra den mund, der nærmede sig hendes ansigt. En rød og forsigtig tunge berørte let hendes sorte og afskallede hud.
”Jeg dør nu,” tænkte Christine og ville lukke sine øjne, men der var ingen øjenlåg at lukke.
I det flakkende lys fra flammerne så hun flere af sine naboer fra landsbyen ligge livløse og forvredne på markedspladsen spredt omkring det store bål, hvor Christine indtil for lidt siden havde stået omspændt af flammerne. Klynkende lyde fra mennesker blandede sig med flammernes knitren.
”Shhh, du dør ikke. Du skal være sammen med mig nu,” hviskede Isabelle, mens de røde læber søgte ned mod den forbrændte hals. Et sidste, stille suk forlod Christine, da vampyrens tænder brød den ødelagte hud, og tog smerten væk.

158 år senere.

I en glemt krypt under en gammel, tysk kirke vågner fire vampyrer fra en hundredeårig søvn. En søvn, der skulle have været deres sidste. Bragt sammen af deres skaber for længe siden for at sove for altid sammen. Nu kalder hun atter på dem, og hendes kald bringer dem tilbage til ulivet.

Isabelle er et patosfyldt, romantisk drama om fire vampyrer, der en vinternat i 1800-tallets Tyskland skal findes deres skaber. Isabelle er inspireret af Vampire The Masquerade, men spilles regel- og terningeløst. Der er en simpel spilmekanik baseret på elementerne ‘disciplines’, ‘humanity’ og ‘blood pool’ fra Vampire. Scenariet er klassisk i sin opbygning. Der er én rolle til hver spiller og en spilleder til at køre scenariet. Scenariet indeholder flashbacks-scener, der bliver kørt som bipersonrollespil.

Played at

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Awards

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Nominated, Bedste Formidling [+]

TriviaSend corrections for this page