Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Aftenstjerner

Forside til Aftenstjerner

Sjanger: Komedie
Deltakere: 1 GM, 5 players

Av

✏️Mikkel Bækgaard

Last ned

Zip Scenarie [dansk] (36,1 MB)

Beskrivelse

New York, julen 1934, lidt vest for Broadway

Tænk, at tvillinger kan være så forskellige. To mænd i hver sin stol. I hver sin ende af rummet. Blod på samvittigheden. Med Daddys vrede hængende over dem. Kun holdt sammen af en kvindes vilje til at rette op på det hele. Tænk, at det kan gå så galt.

Det hele starter ellers godt. Juleaften med sne i gaderne, julejazz i radioen og et håb om, at nu skal det endelig gå godt. Det handler om natklubben The Evening Star, om de to ejere, deres sekretær, deres gamle, sentimentale far, en skuespilsforfatter med bagtanker og hel del andre. Dertil kommer Broadway, teaterdrømme og en særegen forfører. Men når der kommer penge, løfter og familier i vejen ... ja ... så må det jo gå galt.

Aftenstjerner er en tragikomisk noirfortælling for fem spillere og en spilleder. Rammerne er både faste og løse på samme tid. Tre spiller tvillingerne og deres sekretær, mens de sidste to spiller biroller og påvirker historien i et isglat New York.

Tænk Coen Brødrene, bigbands og falmede julestjerner. Så er du på rette vej.

Spilt på

Fastaval (2009)
Vintersol (2010)

Priser

Fastaval (2009)

Nominated, Bedste Fortælling
Inspirationen fra Coen-brødrene er tydelig og bevidst i denne jazzede, stemningsfulde noir-fortælling. De tre hovedpersoners personlige historier flettes flot sammen til portrættet af de to magtmennesker, som bagved trækker i trådene.


Send inn rettelser om denne siden