Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Hvor ånderne danser

Front page for Hvor ånderne danser

RPG system: Systemløst
Genre: Drama, Intrige

By

✏️Mikkel Bækgaard
🎨Jonas Breum Jensen

Download

Zip Scenario [Danish] (0.7 MB)

Description

I skæret fra den sene eftermiddagssol, der flammede brændende hed ud over steppen, kom en mand ridende. Han var alene, men fra den anden side kom en bil kørende, som havde samme mål. Midt på bakken lå huset. Det hus han engang kendte så godt, men nu blot var et svagt minde om en ellers forlængst glemt barndom.
Inde i huset herskede døden. Den gamle godsejer havde ikke langt igen, og det eneste, han ønskede, var at se dem alle en enkelt gang mere. Bare denne ene gang, og så var det forbi. Han havde ventet døden med længsel, men ikke før alle var samlet. Han måtte overgive dem nøglerne til ejendommen, og han måtte sige farvel. Det var nu på tide at gå til ro, og overlade fremtiden til andre. Han ville dø - og med ham årtiers had og undertrykkelse. En ny tidsalder var begyndt for ham og hans slægt.

En godsejer ligger for døden. De seks børn samles for at møde ham for sidste gang. Hvad skal der ske nu? Hvad er deres fremtid? - og fortid? Hvor meget kan man stole på erindringerne fra barndommen? Hvem er man egentlig? En rig godsejers barn? Et individ i en hård verden? En modstander af systemet? Måske en tilhænger? Betyder det noget i det store perspektiv?
Et slægtsdrama sat i 70'ernes Chile. Et land fuld af frygt, had, håb og kærlighed. Et land i frygtens og diktaturets favn. Et land hvor mennesker lever. Et land hvor ånderne danser.

Played at

Fastaval (2000)
ConIIret (2000)
EidoCon (2001)

Awards

Fastaval (2000)

Nominated, Bedste Effekter
Nominated, Publikumsprisen (Andenplads)

LinksSend corrections for this page