Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Hvor ånderne danser

Forside til Hvor ånderne danser

System: Systemløst
Genre: Drama, Intrige

Af

✏️Mikkel Bækgaard
🎨Jonas Breum Jensen

Download

Zip Scenariet (0,7 MB)

Foromtale

I skæret fra den sene eftermiddagssol, der flammede brændende hed ud over steppen, kom en mand ridende. Han var alene, men fra den anden side kom en bil kørende, som havde samme mål. Midt på bakken lå huset. Det hus han engang kendte så godt, men nu blot var et svagt minde om en ellers forlængst glemt barndom.
Inde i huset herskede døden. Den gamle godsejer havde ikke langt igen, og det eneste, han ønskede, var at se dem alle en enkelt gang mere. Bare denne ene gang, og så var det forbi. Han havde ventet døden med længsel, men ikke før alle var samlet. Han måtte overgive dem nøglerne til ejendommen, og han måtte sige farvel. Det var nu på tide at gå til ro, og overlade fremtiden til andre. Han ville dø - og med ham årtiers had og undertrykkelse. En ny tidsalder var begyndt for ham og hans slægt.

En godsejer ligger for døden. De seks børn samles for at møde ham for sidste gang. Hvad skal der ske nu? Hvad er deres fremtid? - og fortid? Hvor meget kan man stole på erindringerne fra barndommen? Hvem er man egentlig? En rig godsejers barn? Et individ i en hård verden? En modstander af systemet? Måske en tilhænger? Betyder det noget i det store perspektiv?
Et slægtsdrama sat i 70'ernes Chile. Et land fuld af frygt, had, håb og kærlighed. Et land i frygtens og diktaturets favn. Et land hvor mennesker lever. Et land hvor ånderne danser.

Spillet på

Fastaval (2000)
ConIIret (2000)
EidoCon (2001)

Priser

Fastaval (2000)

Nomineret, Bedste Effekter
Nomineret, Publikumsprisen (Andenplads)

Trivia

LinksIndsend rettelser for denne side