About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Tragic Bergman

Front page for Tragic Bergman

(AKA: Stakkels Bergman)

Participants: 1 GM, 6 players

By

✏️Frederik Berg
✏️Rasmus Høgdall Mølgaard

Description

En tåkrummende komedie om den store instruktørs magtfuldkommenhed og manglende empati, mens han hovedløst jagter alt hvad han begærer.

Foromtale

Der er hun. Bergmans øjne følger den unge skuespillerinde nøje, først med interesse, så med begær. Kærligheden er større end en simpel erobring, tænker Bergman. Men så folder han egoet ud, og går hen mod hende med kun en tanke i hovedet.

Persona, Det syvende segl, Fanny og Alexander. Listen af mesterværker er lang, men det er listen over bristede kvindehjerter og efterladte børn også.

“Nej, det har jeg aldrig sagt”, siger Bergman panisk. De to kvinders blik spidder ham anklagende. “ Hvad med dem begge to på en gang?”, hvisker hans indre dæmon. “Ja!” udbryder han, “Der er TO kvindelige hovedroller” siger han triumferende.

Nu skal han bare skrive manuskriptet om, uden nogen opdager det.

Stakkels Bergman er scenariet om den svenske mesterinstruktør Ingmar Bergman, hans film, hans kvinder, men også hans mindst charmerende kvaliteter. En dead-pan metoo-komedie, hvor alle får lov til at være et selvoptaget mandligt geni og helt igennem uudholdelige.

Spillertype

Elsker du pinlige situationer, hvor du får mulighed for at trække dine karakterer helt ned i sølet. Er improvisation og dead-pan komik lige dig og har du lyst til at prøve kræfter med historien om en af verdens og Sveriges mest berømte (og berygtede) instruktører? Så skal du spille Stakkels Bergman!

Spilledertype

Med Stakkels Bergman fejrer vi den kreative spilleder. Spillederen, som har øje for den gode dramatik, og som er god til at go with the flow med en stabil sans for improvisation. Stakkels Bergman er lige så meget dit spil som vores.

Antal spillere og spilledere: 6/1

Tid: 4 timer

Sprog: Dansk

Aldersgrænse: 15

Læsemængde: Begrænset

Online: Nej

Stikord:
Drama
Komedie
Cringe

Played at

Fastaval - Solarpunk (2021)
Fastaval - Føniks' genopstandelse (2022)

Awards

Fastaval - Føniks' genopstandelse (2022)

Nominated, Juryens Specialpris [+]


Send corrections for this page