About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Soul Whisperer

Front page for Soul Whisperer

(AKA: Sjælehvisker)

Genre: Action, Efterforskning, Fantasy, Komedie
Participants: 1 GM, 4 players

By

✏️Mette Finderup
🎨Christian Guldager
📰Thomas Munkholt

Download

PDF Scenario [Danish] (34.9 MB)

Description

A group of adventurers investigates the mysterious disappearance of the baron’s wife. They are, however, all children so they have much yet to learn – for example, what the spells they were given actually do.

En gruppe børn sendes til et stort slot for at finde ud af, hvad der er sket med baronens forsvundne kone. De er specialister. De er kompetente eventyrere – og de voksne aner intet, for ungerne er undercover som tjenestefolk.

Stikord: Magi – Systemløst med terninger – plotdrevet

Da troldkvinden Erina opdager, at hendes guddatter er forvundet, efter hun er blevet giftet ind i fine kredse, sender hun sine bedste folk afsted for at opklare mysteriet. Der er ikke mange, der vil mistænke dem, for udadtil er de fire børn kejtede og klodsede tjenestefolk i stivet tøj, men bag uniformerne er de alle Erinas lærlinge, som har modtaget undervisning i nærkamp, magi, sporfinding og andre livsvigtige egenskaber.
Måske er gruppens allervigtigste kort, at voksne konsekvent tror, børn er idioter … det og så den stak af magiske formularer, de har fået med for at forsvare sig … og som desværre står på et sprog, de ikke er i stand til at læse.

’Sjælehvisker’ er et klassisk scenarie, hvor du som spiller kun skal leve dig ind i én spilperson. Der er et bagvedliggende plot, men scenariet er åbent og din gruppes valg bestemmer retningen. Der er frem for alt meningen, I som spillere skal opleve en spændende fortælling, mens I ler, græder og bander af jeres terninger … sammen.

Om forfatteren:
Mette kommer på Fastaval for at grine, spille rollespil med nye mennesker, brætspil med gamle venner og vrisse over, at alting var bedre i det andet århundrede, hvor hun selv var general. I det civile liv er hun fuldtidsforfatter og har udgivet over 70 bøger. De fleste i fantasygenren for børn og unge.

Played at

Fastaval - Otto Under the Sea (2019)

Awards

Fastaval - Otto Under the Sea (2019)

Nominated, Juryens Specialpris
Når det røde segl brydes og formularens sande virkning afsløres, hvirvles fortællingen i uforudsigelige retninger til stor begejstring for alle i spillokalet. Scenariet nomineres for de lækre, håndgribelige formularer, som på bedste vis skaber oplevelsen af at være unge eventyrer, der roder med ting, de endnu ikke har fuld kontrol over. Og hvem kunne ikke bruge et drys Megamagi?

When the red seal is broken and the true effect of the spell is revealed, the story is taken in an unpredictable direction to the amusement of everybody around the table. The scenario is nominated for the curiosity inducing scrolls, which in the best possible way create the experience of being young adventurers dabbling with things beyond their control. And who couldn’t use a touch of Mega Magic?

TriviaSend corrections for this page