Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Sjælehvisker

Omslag till Sjælehvisker

(aka: Soul Whisperer)

Genre: Action, Efterforskning, Fantasy, Komedie
Deltagare: 1 SL, 4 spelare

Av

✏️Mette Finderup
🎨Christian Guldager
📰Thomas Munkholt

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (34,9 MB)

Beskrivning

En gruppe børn sendes til et stort slot for at finde ud af, hvad der er sket med baronens forsvundne kone. De er specialister. De er kompetente eventyrere – og de voksne aner intet, for ungerne er undercover som tjenestefolk.

Stikord: Magi – Systemløst med terninger – plotdrevet

Da troldkvinden Erina opdager, at hendes guddatter er forvundet, efter hun er blevet giftet ind i fine kredse, sender hun sine bedste folk afsted for at opklare mysteriet. Der er ikke mange, der vil mistænke dem, for udadtil er de fire børn kejtede og klodsede tjenestefolk i stivet tøj, men bag uniformerne er de alle Erinas lærlinge, som har modtaget undervisning i nærkamp, magi, sporfinding og andre livsvigtige egenskaber.
Måske er gruppens allervigtigste kort, at voksne konsekvent tror, børn er idioter … det og så den stak af magiske formularer, de har fået med for at forsvare sig … og som desværre står på et sprog, de ikke er i stand til at læse.

’Sjælehvisker’ er et klassisk scenarie, hvor du som spiller kun skal leve dig ind i én spilperson. Der er et bagvedliggende plot, men scenariet er åbent og din gruppes valg bestemmer retningen. Der er frem for alt meningen, I som spillere skal opleve en spændende fortælling, mens I ler, græder og bander af jeres terninger … sammen.

Om forfatteren:
Mette kommer på Fastaval for at grine, spille rollespil med nye mennesker, brætspil med gamle venner og vrisse over, at alting var bedre i det andet århundrede, hvor hun selv var general. I det civile liv er hun fuldtidsforfatter og har udgivet over 70 bøger. De fleste i fantasygenren for børn og unge.

A group of adventurers investigates the mysterious disappearance of the baron’s wife. They are, however, all children so they have much yet to learn – for example, what the spells they were given actually do.

Spelat på

Fastaval - Otto Under the Sea (2019)

Priser

Fastaval - Otto Under the Sea (2019)

Nominerad, Juryens Specialpris [+]

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan