About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

The Consortium Compact

RPG system: Pathfinder
Genre: Fantasy
Participants: 1 GM, 3-6 players

Organized by

Pathfinder Society

Description

At arbejde for Aspis Consortium giver normalt godt i lønningsposen, men få kan håndtere dens uærlige og snu taktikker særligt længe. En af deres agenter, godt træt af Aspis Consortium og deres måde at håndtere tingene på, har kontaktet Pathfinder Society med et fristende tilbud; hjælp hende med at afhoppe fra Aspis Consortium og hun vil tilgengæld forsyne Pathfinder Society med flere års insiderviden omkring deres mangeårige rival. Det er op til agenterne at rejse til Diobel – en stolt by ledet af snu smuglere, opnå afhopperens tillid og skabe problemer for Aspis Consortiumet.

Er du helt ny til Pathfinder og vil du gerne prøve det af? Eller vil du bare gerne starte en ny karakter? Så er dette scenariet for dig. “The Consortium Compact” scenariet er en evergreen der kan spilles gentagne gange, og er lavet til at introducere nye spillere til Pathfinder Society, øen Kortos og en af Pathfindernes største rivaler. Gamle rotter i faget kan få et glædeligt gensyn med et godt scenarie, mens der startes en ny karakter op.

Til dette scenarie skal du bruge en karakter på level 1-2. Du kan også sagtens blot møde op og få udleveret en præskrevet karakter og hoppe direkte med på eventyr. Scenariet kræver ikke viden om systemet eller verdenen, men er ment som et introduktionscenarie hvor alle kan være med – nye som erfarne spillere.

Played at

Fastaval (2016)
Fastaval - Mad Science (2017)
Viking-Con 36 (2017)

TriviaSend corrections for this page