Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

The Consortium Compact

System: Pathfinder
Genre: Fantasy
Deltagere: 1 GM, 3-6 spillere

Arrangeret af

Pathfinder Society

Foromtale

At arbejde for Aspis Consortium giver normalt godt i lønningsposen, men få kan håndtere dens uærlige og snu taktikker særligt længe. En af deres agenter, godt træt af Aspis Consortium og deres måde at håndtere tingene på, har kontaktet Pathfinder Society med et fristende tilbud; hjælp hende med at afhoppe fra Aspis Consortium og hun vil tilgengæld forsyne Pathfinder Society med flere års insiderviden omkring deres mangeårige rival. Det er op til agenterne at rejse til Diobel – en stolt by ledet af snu smuglere, opnå afhopperens tillid og skabe problemer for Aspis Consortiumet.

Er du helt ny til Pathfinder og vil du gerne prøve det af? Eller vil du bare gerne starte en ny karakter? Så er dette scenariet for dig. “The Consortium Compact” scenariet er en evergreen der kan spilles gentagne gange, og er lavet til at introducere nye spillere til Pathfinder Society, øen Kortos og en af Pathfindernes største rivaler. Gamle rotter i faget kan få et glædeligt gensyn med et godt scenarie, mens der startes en ny karakter op.

Til dette scenarie skal du bruge en karakter på level 1-2. Du kan også sagtens blot møde op og få udleveret en præskrevet karakter og hoppe direkte med på eventyr. Scenariet kræver ikke viden om systemet eller verdenen, men er ment som et introduktionscenarie hvor alle kan være med – nye som erfarne spillere.

Spillet på

Fastaval (2016)
Fastaval - Mad Science (2017)
Viking-Con 36 (2017)

TriviaIndsend rettelser for denne side