Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

The Consortium Compact

System: Pathfinder
Genre: Fantasy
Deltagare: 1 SL, 3-6 spelare

Arrangerat av

Pathfinder Society

Beskrivning

At arbejde for Aspis Consortium giver normalt godt i lønningsposen, men få kan håndtere dens uærlige og snu taktikker særligt længe. En af deres agenter, godt træt af Aspis Consortium og deres måde at håndtere tingene på, har kontaktet Pathfinder Society med et fristende tilbud; hjælp hende med at afhoppe fra Aspis Consortium og hun vil tilgengæld forsyne Pathfinder Society med flere års insiderviden omkring deres mangeårige rival. Det er op til agenterne at rejse til Diobel – en stolt by ledet af snu smuglere, opnå afhopperens tillid og skabe problemer for Aspis Consortiumet.

Er du helt ny til Pathfinder og vil du gerne prøve det af? Eller vil du bare gerne starte en ny karakter? Så er dette scenariet for dig. “The Consortium Compact” scenariet er en evergreen der kan spilles gentagne gange, og er lavet til at introducere nye spillere til Pathfinder Society, øen Kortos og en af Pathfindernes største rivaler. Gamle rotter i faget kan få et glædeligt gensyn med et godt scenarie, mens der startes en ny karakter op.

Til dette scenarie skal du bruge en karakter på level 1-2. Du kan også sagtens blot møde op og få udleveret en præskrevet karakter og hoppe direkte med på eventyr. Scenariet kræver ikke viden om systemet eller verdenen, men er ment som et introduktionscenarie hvor alle kan være med – nye som erfarne spillere.

Spelat på

Fastaval (2016)
Fastaval - Mad Science (2017)
Viking-Con 36 (2017)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan