Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English
Login:
Choose language:

daennbsv

Stanniol og fordomme

Front page for Stanniol og fordomme

(AKA: Prunes and Prejudice)

Genre: Komedie
Participants: No GMs, 4 players

By

✏️Lasse Arnsdorf Pedersen
✏️Jakob Kjær Zimmermann
🎨Mads Egedal Kirchhoff

Download

PDF Scenariet (7,6 MB)
PDF Scenario (English) (7,5 MB)

Description

John nærmest løber gennem supermarkedet. Han skal købe bleer, kattegrus og hvad fanden er det nu den tredje ting er? Han prøver at tænke… hvornår har han egentligt sidst sovet. Sådan rigtigt sovet. Jo det må være før lille Emma blev født. Nååh jo det var.. makrel på dåse.

Til sidst når han kassen badet i koldsved. Fååk hvad må de andre kunder ikke tænke om ham. De tænker sikkert, der er en første gangs far der ikke kan klare presset. Han kigger ned i den teenagepigens indkøbskurv. Masser af kirsebærvin, hvidløgsflute og ferskner på dåse. Den pige må fandme tage sig sammen, hvis jeg var hendes far ville jeg sige til hende at … John stopper sig selv før han råber af hende.

Stanniol og fordomme handler om almindelige mennesker i et supermarked og hvad de tænker om hinanden. Spillet handler om at bygge historier om mennesker ud fra deres udseende og de indkøbsvarer de har i deres kurv/vogn. Ud fra en simpel kortmekanik skal du lave dine roller, der skal dømme andre mennesker inde i deres eget hoved.

Played at

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)


Send corrections for this page