Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Stanniol og fordomme

Omslag till Stanniol og fordomme

(aka: Prunes and Prejudice)

Genre: Komedie
Deltagare: Inga SL, 4 spelare

Av

✏️Lasse Arnsdorf Pedersen
✏️Jakob Kjær Zimmermann
🎨Mads Egedal Kirchhoff

Ladda ned

PDF Scenariet (7,6 MB)
PDF Scenario (English) (7,5 MB)

Beskrivning

John nærmest løber gennem supermarkedet. Han skal købe bleer, kattegrus og hvad fanden er det nu den tredje ting er? Han prøver at tænke… hvornår har han egentligt sidst sovet. Sådan rigtigt sovet. Jo det må være før lille Emma blev født. Nååh jo det var.. makrel på dåse.

Til sidst når han kassen badet i koldsved. Fååk hvad må de andre kunder ikke tænke om ham. De tænker sikkert, der er en første gangs far der ikke kan klare presset. Han kigger ned i den teenagepigens indkøbskurv. Masser af kirsebærvin, hvidløgsflute og ferskner på dåse. Den pige må fandme tage sig sammen, hvis jeg var hendes far ville jeg sige til hende at … John stopper sig selv før han råber af hende.

Stanniol og fordomme handler om almindelige mennesker i et supermarked og hvad de tænker om hinanden. Spillet handler om at bygge historier om mennesker ud fra deres udseende og de indkøbsvarer de har i deres kurv/vogn. Ud fra en simpel kortmekanik skal du lave dine roller, der skal dømme andre mennesker inde i deres eget hoved.

Spelat på

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)


Skicka in rättelser om den här sidan