Alexandria

About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Demons

(AKA: Dæmoner)

Participants: 1 GM, 4 players

By

✏️Rasmus Høgdall Mølgaard
✏️Jonas Trier

Description

Dæmoner handler om ondskab og overlevelse. Det er en grusom og eventyrlig fortælling om viljen til sejr og alt det man ofrer for at komme hjem. Den følger fire koreanske kvinder, der i 1945 er tvunget i tjeneste som comfort girls i den kejserlige japanske hærs lejr. Kvinder, der har til opgave at holde besøgende soldater glade.

Scenariet udspiller sig den aften, hvor de fire kvinder forsøger at finde 11-årige Mee-Yo, der ikke er kommet tilbage til soveområdet. Samtidig, på den anden side af Det Japanske Hav, arbejder en teatertrup i Hiroshima gennem natten. De øver stykket om prinsessen, der er blevet bortført af dæmonernes konge. Sammen spiller de historien om prinsessens handlekraftige kammertjenere, der fulde af offervilje og mod drager ind i dæmonernes rige og tager kampen op mod ondskaben.

Dæmoner skifter mellem lejrens barakker og de eventyrlige historier på scenen i Hiroshima. Teatret bliver brugt til at fortælle om overgrebene i lejren, sat i scene som kampe med dæmoner. Scenariet er lige dele Pans Labyrint, Chihiro & Heksene og The Pianist.

Played at

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Awards

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Nominated, Bedste Virkemidler [+]


Send corrections for this page