Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Dæmoner

(AKA: Demons)

Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af

✏️Rasmus Høgdall Mølgaard
✏️Jonas Trier

Foromtale

Dæmoner handler om ondskab og overlevelse. Det er en grusom og eventyrlig fortælling om viljen til sejr og alt det man ofrer for at komme hjem. Den følger fire koreanske kvinder, der i 1945 er tvunget i tjeneste som comfort girls i den kejserlige japanske hærs lejr. Kvinder, der har til opgave at holde besøgende soldater glade.

Scenariet udspiller sig den aften, hvor de fire kvinder forsøger at finde 11-årige Mee-Yo, der ikke er kommet tilbage til soveområdet. Samtidig, på den anden side af Det Japanske Hav, arbejder en teatertrup i Hiroshima gennem natten. De øver stykket om prinsessen, der er blevet bortført af dæmonernes konge. Sammen spiller de historien om prinsessens handlekraftige kammertjenere, der fulde af offervilje og mod drager ind i dæmonernes rige og tager kampen op mod ondskaben.

Dæmoner skifter mellem lejrens barakker og de eventyrlige historier på scenen i Hiroshima. Teatret bliver brugt til at fortælle om overgrebene i lejren, sat i scene som kampe med dæmoner. Scenariet er lige dele Pans Labyrint, Chihiro & Heksene og The Pianist.

Spillet på

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Priser

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Nomineret, Bedste Virkemidler
De fire comfort girls må ofre mere og mere af deres fremtid for at kunne gøre modstand imod en nutid fyldt med dæmonisk undertrykkelse. Kampen for at være aktive i en verden, der vil holde dem passive, gennemsyrer scenariet helt ned til spillernes kropssprog.


Indsend rettelser for denne side