About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Wagyu Away

Front page for Wagyu Away

RPG system: Systemløst
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Mikkel Bækgaard

Download

PDF Scenario [Danish] (0.7 MB)

Description

Langt, langt væk i et land, der hedder Japan ligger kobe-køernes stald. Her lever køerne deres liv i perfekt harmoni med hinanden.

Hver dag får de øl at drikke, korn at æde og lytter til den dejligste musik. Hver dag får de massage og lidt sake. Alt sammen, fordi de er de udvalgte. Alt sammen, fordi de alle venter på, at det er deres tur til, at Porten til Nirvana for enden af stalden går op.

Men alt er ikke som man tror. Det må tre køer i deres bedste alder sande, da de pludselig befinder sig i verden uden for Stalden.

For hvad gør tre køer, der vant til luksus, når der pludselig ikke er massagepiger, øl og dejlig musik? Hvad gør de, når verden er beskidt, mærkelig og helt anderledes end det Nirvana, de troede, de var på vej til?

Wagyu Away er et tegnefilminspireret komediescenarie for fem spillere og en en spilleder. Tre af spillerne spiller køer på slap line, men de to sidste spiller biroller og skal påvirke historien i retning mod enten
hjemve eller udlængsel.

Forvent både højt tempo og japansk poesi. Forvent, at du får det sjovt, men også når at tænke en tanke om livet, kobekøer og Nirvana i forbifarten. Tænk Pixar møder Miyazaki. Tænk slet ikke Toon.

Played at

Viking-Con 32 (2013)
Dreamation (2014)

Awards

Viking-Con 32 (2013)

Winner, Scenariekonkurrencen
Et scenarie, der klart formidler, hvad scenariet vil, og hvordan det skal spilles. Spillederen får gode og klare værktøjer til at drive scenariet fremad. Scenariet kunne nemt være blevet fjollet, men lægger i stedet op til smuk komik, hvor store eksistentielle spørgsmål tages op, da tre naive sjæle møder verdens grusomhed.

Referenced in the following articles

Subtil sex og glade amerikanere Page 28 #22 (August 2014) ROLLE|SPIL

TriviaSend corrections for this page