Alexandria

Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Sprache wählen:

dadeennbsv

Wagyu Away

Vorderseite für Wagyu Away

System: Systemløst
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 5 Spieler

Von

✏️Mikkel Bækgaard

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (0,7 MB)

Beschreibung

Langt, langt væk i et land, der hedder Japan ligger kobe-køernes stald. Her lever køerne deres liv i perfekt harmoni med hinanden.

Hver dag får de øl at drikke, korn at æde og lytter til den dejligste musik. Hver dag får de massage og lidt sake. Alt sammen, fordi de er de udvalgte. Alt sammen, fordi de alle venter på, at det er deres tur til, at Porten til Nirvana for enden af stalden går op.

Men alt er ikke som man tror. Det må tre køer i deres bedste alder sande, da de pludselig befinder sig i verden uden for Stalden.

For hvad gør tre køer, der vant til luksus, når der pludselig ikke er massagepiger, øl og dejlig musik? Hvad gør de, når verden er beskidt, mærkelig og helt anderledes end det Nirvana, de troede, de var på vej til?

Wagyu Away er et tegnefilminspireret komediescenarie for fem spillere og en en spilleder. Tre af spillerne spiller køer på slap line, men de to sidste spiller biroller og skal påvirke historien i retning mod enten
hjemve eller udlængsel.

Forvent både højt tempo og japansk poesi. Forvent, at du får det sjovt, men også når at tænke en tanke om livet, kobekøer og Nirvana i forbifarten. Tænk Pixar møder Miyazaki. Tænk slet ikke Toon.

Hier gespielt worden

Viking-Con 32 (2013)

Preise

Viking-Con 32 (2013)

Gewinner, Scenariekonkurrencen [+]

ExtrainformationenKorrektionen für diese Seite einschicken