Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Wagyu Away

Forside til Wagyu Away

System: Systemløst
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Mikkel Bækgaard

Download

PDF Scenariet [dansk] (0,7 MB)

Foromtale

Langt, langt væk i et land, der hedder Japan ligger kobe-køernes stald. Her lever køerne deres liv i perfekt harmoni med hinanden.

Hver dag får de øl at drikke, korn at æde og lytter til den dejligste musik. Hver dag får de massage og lidt sake. Alt sammen, fordi de er de udvalgte. Alt sammen, fordi de alle venter på, at det er deres tur til, at Porten til Nirvana for enden af stalden går op.

Men alt er ikke som man tror. Det må tre køer i deres bedste alder sande, da de pludselig befinder sig i verden uden for Stalden.

For hvad gør tre køer, der vant til luksus, når der pludselig ikke er massagepiger, øl og dejlig musik? Hvad gør de, når verden er beskidt, mærkelig og helt anderledes end det Nirvana, de troede, de var på vej til?

Wagyu Away er et tegnefilminspireret komediescenarie for fem spillere og en en spilleder. Tre af spillerne spiller køer på slap line, men de to sidste spiller biroller og skal påvirke historien i retning mod enten
hjemve eller udlængsel.

Forvent både højt tempo og japansk poesi. Forvent, at du får det sjovt, men også når at tænke en tanke om livet, kobekøer og Nirvana i forbifarten. Tænk Pixar møder Miyazaki. Tænk slet ikke Toon.

Spillet på

Viking-Con 32 (2013)

Priser

Viking-Con 32 (2013)

Vinder, Scenariekonkurrencen [+]

TriviaIndsend rettelser for denne side