Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Vigilante: Justified Revenge?

Front page for Vigilante: Justified Revenge?

RPG system: Hjemmelavet
Genre: Action, Novellescenarie, Thriller
Participants: No GMs, 4 players

By

✏️Kristoffer Apollo

Download

Zip Scenario (3,0 MB)

Description

Hvad ville du gøre, hvis din kæreste blev voldtaget af en bande hensynsløse svin? Hvis de torturede hende? Og endte med at slå hende ihjel?

Ville du se køkkenkniven i knivblokken, trække den op og lade en finger glide langs klingen, mens du fantaserer om at hugge den i maven på voldtægtsmændene som retfærdig straf? Ville du gøre det, hvis du fik chancen?

Gør det nogen forskel, hvis vi vender kønsrollerne om, og du er en kvinde, der ser din mand blive mishandlet og dræbt? Eller dit barn?

”Vigilante: Justified Revenge?” er et spil om selvtægt, inspireret af amerikanske film som ”Death Wish” eller ”Ms. 45”. Målet er at sætte selvtægtsgenren ind i en ramme, som spillerne bruger til selv at definere, hvilken slags selvtægtshistorie de vil skabe, og derefter udspille den i blodige detaljer og moralsk tvivlsomme handlinger. Nøgleord er utryghed, overgreb, håbløshed og hævn.

Spillet er spillederløst og bliver i stedet struktureret via en spilleplade, forskellige kort og instrukser til hver spiller. Spillet er skrevet på engelsk og lægger op til, at fortællingen udspiller sig i et amerikansk miljø.

Played at

Test run ConThulhu vs. Science II - this time it's personal (2012)
Fastaval (2012)
Fastaval - Otto i Eventyrland (2018)

Awards

Fastaval (2012)

Nominated, Bedste Formidling [+]
Nominated, Publikumsprisen (Femteplads)

TriviaSend corrections for this page