Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

En nat i Champagne

RPG system: Mind's Eye Theatre (Live)
Genre: Drama
Participants: 30 players

By

✏️Jacob Klünder

Description

Året er 1240 og Champagnemesserne er Europas vigtigste handelsmesser. Handlende fra hele Europa, og fra steder som Nordafrika og Rusland, kommer til Nordfrankrig for at sælge og købe.

For vampyrer er Champagnemesserne en kilde til rigdom, en mulighed for at mødes og udveksle idéer og en chance for at blande sig med store folkemængder efter solens nedgang. I mange år har klanerne Brujah og Ventrue kæmpet om indflydelse – Ventruerne med penge i tankerne, mens Klan Brujah repræsenterer Prometeanerne, en gruppe af vampyrer der er dedikerede til Humanity. Men nu har Furores, oprørere i vampyrernes samfund, blandet sig og der går rygter om, at Klan Setite har planer med messerne. Og som om det ikke var nok, er der en snigmorder løs blandt de vampyrer der følger messerne. På alle tidligere messer er en eller flere af de mest magtfulde vampyrer der prøver at kontrollere messerne blevet myrdet.

Nu er det den 2. november og Champagnemesserne er kommet til Troyes, årets sidste messe. Alle er lidt nervøse, men det er sidste chance for alle involverede til at tjene så mange penge som muligt, se deres planer blive gennemført og eventuelt afsløre en morder.

Played at

Ba-Con (2010)


Send corrections for this page