Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

En nat i Champagne

System: Mind's Eye Theatre
Genre: Drama
Deltagere: 30 spillere

Af

✏️Jacob Klünder

Foromtale

Året er 1240 og Champagnemesserne er Europas vigtigste handelsmesser. Handlende fra hele Europa, og fra steder som Nordafrika og Rusland, kommer til Nordfrankrig for at sælge og købe.

For vampyrer er Champagnemesserne en kilde til rigdom, en mulighed for at mødes og udveksle idéer og en chance for at blande sig med store folkemængder efter solens nedgang. I mange år har klanerne Brujah og Ventrue kæmpet om indflydelse – Ventruerne med penge i tankerne, mens Klan Brujah repræsenterer Prometeanerne, en gruppe af vampyrer der er dedikerede til Humanity. Men nu har Furores, oprørere i vampyrernes samfund, blandet sig og der går rygter om, at Klan Setite har planer med messerne. Og som om det ikke var nok, er der en snigmorder løs blandt de vampyrer der følger messerne. På alle tidligere messer er en eller flere af de mest magtfulde vampyrer der prøver at kontrollere messerne blevet myrdet.

Nu er det den 2. november og Champagnemesserne er kommet til Troyes, årets sidste messe. Alle er lidt nervøse, men det er sidste chance for alle involverede til at tjene så mange penge som muligt, se deres planer blive gennemført og eventuelt afsløre en morder.

Spillet på

Ba-Con (2010)


Indsend rettelser for denne side