Alexandria

Om Alexandria
Send inn rettelser
Kontakt oss

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Jost-spillet
Blogg-feeds

Priser

In English

Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

En nat i Champagne

System: Mind's Eye Theatre (Live)
Sjanger: Drama
Deltakere: 30 players

Av

✏️Jacob Klünder

Beskrivelse

Året er 1240 og Champagnemesserne er Europas vigtigste handelsmesser. Handlende fra hele Europa, og fra steder som Nordafrika og Rusland, kommer til Nordfrankrig for at sælge og købe.

For vampyrer er Champagnemesserne en kilde til rigdom, en mulighed for at mødes og udveksle idéer og en chance for at blande sig med store folkemængder efter solens nedgang. I mange år har klanerne Brujah og Ventrue kæmpet om indflydelse – Ventruerne med penge i tankerne, mens Klan Brujah repræsenterer Prometeanerne, en gruppe af vampyrer der er dedikerede til Humanity. Men nu har Furores, oprørere i vampyrernes samfund, blandet sig og der går rygter om, at Klan Setite har planer med messerne. Og som om det ikke var nok, er der en snigmorder løs blandt de vampyrer der følger messerne. På alle tidligere messer er en eller flere af de mest magtfulde vampyrer der prøver at kontrollere messerne blevet myrdet.

Nu er det den 2. november og Champagnemesserne er kommet til Troyes, årets sidste messe. Alle er lidt nervøse, men det er sidste chance for alle involverede til at tjene så mange penge som muligt, se deres planer blive gennemført og eventuelt afsløre en morder.

Spilt på

Ba-Con (2010)


Send inn rettelser om denne siden