Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

En nat i Champagne

System: Mind's Eye Theatre (Live)
Genre: Drama
Deltagare: 30 spelare

Av

✏️Jacob Klünder

Beskrivning

Året er 1240 og Champagnemesserne er Europas vigtigste handelsmesser. Handlende fra hele Europa, og fra steder som Nordafrika og Rusland, kommer til Nordfrankrig for at sælge og købe.

For vampyrer er Champagnemesserne en kilde til rigdom, en mulighed for at mødes og udveksle idéer og en chance for at blande sig med store folkemængder efter solens nedgang. I mange år har klanerne Brujah og Ventrue kæmpet om indflydelse – Ventruerne med penge i tankerne, mens Klan Brujah repræsenterer Prometeanerne, en gruppe af vampyrer der er dedikerede til Humanity. Men nu har Furores, oprørere i vampyrernes samfund, blandet sig og der går rygter om, at Klan Setite har planer med messerne. Og som om det ikke var nok, er der en snigmorder løs blandt de vampyrer der følger messerne. På alle tidligere messer er en eller flere af de mest magtfulde vampyrer der prøver at kontrollere messerne blevet myrdet.

Nu er det den 2. november og Champagnemesserne er kommet til Troyes, årets sidste messe. Alle er lidt nervøse, men det er sidste chance for alle involverede til at tjene så mange penge som muligt, se deres planer blive gennemført og eventuelt afsløre en morder.

Spelat på

Ba-Con (2010)


Skicka in rättelser om den här sidan