About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Magiens Endeligt

Genre: Fantasy
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Louise Floor Frellsen

Description

Verden er i forfald, og det er troldtøjets skyld.

Kaptajnen står rank og truende foran sine fem fanger. Trods de mørke rander under hans øjne, føler han sig ikke længer så udslidt. Han trækker den første af dem på benene for at råbe et spørgsmål, men ombestemmer sig og lader sine knoer tale i stedet.

”Hvem af jer var skyld i pigens død?” Han spyttede ordene ud, som efterlod de smagen af død i hans mund. Det var det forræderiske menneske, der talte først.

Frygten ligger dybt i alle.

Vantro øjne stirrer på ham, da han er færdig med at tale. Elverkvinden forsøger at blinke tårer bort, imens ham, der mangler spidsen af sine ører, ser ud til at være klar til at drage blod – hvis ikke båndene stadig holder ham tilbage.

Kun kaptajnen smiler.

Magien er på flugt.Hvis der er noget, det rakkerpak har lært sig, er det at se uskyldige ud; det er næsten, som om de ikke selv ved, hvor farlige de er.

Magiens endeligt er en high-fantasy fortælling, om hvordan magien forsvinder fra verden, fordi frygt driver den på flugt.

Scenariet handler om de fem sandheder, der ses af fem personer, der er på flugt fra en verden, hvor de ikke længere hører til.

En person er ikke den samme i andres verdensbillede som i sit eget, derfor vil spilleren få fem forskellige versioner af sin karakter, hvem man er afhænger af øjnene, der ser.

Played at

Fastaval (2010)

Awards

Fastaval (2010)

Winner, Juryens Specialpris
I år går prisen til et scenarie, der arbejder med fantasy på en forfriskende og vedkommende måde. Under scenariet gennemspiller man en række flashbacks, der på fornem vis behandler den måde forventninger og fordomme præger vores handlinger og samtidig former vores personlighed. Det skaber nuancer og udfordrer på samme tid spillerens og rollens verdenssyn. Det er en interessant ide og et meget stærkt delelement, som vi i Juryen gerne vil belønne.


Send corrections for this page