About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

A Thousand Stars and No Home

Front page for A Thousand Stars and No Home

(AKA: Intet hjem - tusind stjerner)

RPG system: LARP
Genre: Sci-Fi

By

✏️Regitze Illum

Download

Zip Scenariet - alt indhold [Danish] (3.5 MB)

Description

Vi er blevet lukket ind i dokken. Rumskibet er koblet til slusen, det er bulet med tydelige spor efter meteorer og reparationer. Besætningen går og kommer, de hilser på hinanden, lige udenfor luftslusen står nogle af dem og snakker med hinanden, de joker med hinanden, griner og ignorerer os. Menneskesmuglere.

Vi sidder ude til siden, på gulvet, kigger lidt rundt på hinanden, men mest på rumfarerne. Vi sidder i små grupper, har forskellige variationer af rejsetøj på, kommer fra forskellige planeter, forskellige aldre, men vi har alle en lille taske, en vanddunk og en pose med mad, og de fleste kigger rundt med store, spørgende, let skræmte øjne.

Der kommunikeres på dårligt intergalaktisk, og informationerne er få. Vi ved, at vi skal ud på en hård rejse, og at vi har betalt mange penge til til mennesker, vi ikke kender, mennesker vi nu lægger vores skæbne i hænderne på. Men vi kommer alle fra noget, der er værre.

Vi ved ikke, hvor længe rejsen vil tage. Ruten går tæt på meteorfelter og gennem usikre ormehuller for at undgå grænsepatruljer og rumpoliti. Vi håber på at nå frem til rumstationen KaorMC-14, på vejen til Kulturens sfære. Og at have penge nok tilbage til at nå videre derfra.

Nu genner de os sammen og ind i lastrummet.

Et livescenarie om at være flygtning i rummets store, tomme intet, spærret inde i en kasse og prisgivet menneskesmuglere og korrupte grænsepatruljer. Og hvem ved, hvem de andre flygtninge egentlig er, og hvad de er flygtet fra?

Generel information, kulturinfo og spørgeskema udsendes før Hyggecon. Roller med kostume og effekter udleveres ved opstart, hvor der er planlagt workshops og indledende korte spil i familie- og kulturgrupper.

Played at

Hyggecon (2008)
Fastaval (2009)
Viking-Con 30 (2011)
Blackbox Cph VI (2016)

Other runs

April 2, 2016, Modena, Italy: Play: Festival del Gioco 2016

Awards

Hyggecon (2008)

Winner, Bedste Scenarie

Fastaval (2009)

Winner, Bedste Roller
Det store galleri af rumflygtninge rummer en imponerende mængde verdensfortælling. Rollerne er inspirerende og flot gearet til forskellige spillertyper, så man efter præference kan spille alt fra højtråbende matriark til introvert bybo.

Trivia

LinksSend corrections for this page