Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Intet hjem - tusind stjerner

(aka: A Thousand Stars and No Home)

System: LARP
Genre: Sci-Fi

Av

✏️Regitze Illum

Ladda ned

Zip Scenariet - alt indhold [danska] (3,5 MB)

Beskrivning

Vi er blevet lukket ind i dokken. Rumskibet er koblet til slusen, det er bulet med tydelige spor efter meteorer og reparationer. Besætningen går og kommer, de hilser på hinanden, lige udenfor luftslusen står nogle af dem og snakker med hinanden, de joker med hinanden, griner og ignorerer os. Menneskesmuglere.

Vi sidder ude til siden, på gulvet, kigger lidt rundt på hinanden, men mest på rumfarerne. Vi sidder i små grupper, har forskellige variationer af rejsetøj på, kommer fra forskellige planeter, forskellige aldre, men vi har alle en lille taske, en vanddunk og en pose med mad, og de fleste kigger rundt med store, spørgende, let skræmte øjne.

Der kommunikeres på dårligt intergalaktisk, og informationerne er få. Vi ved, at vi skal ud på en hård rejse, og at vi har betalt mange penge til til mennesker, vi ikke kender, mennesker vi nu lægger vores skæbne i hænderne på. Men vi kommer alle fra noget, der er værre.

Vi ved ikke, hvor længe rejsen vil tage. Ruten går tæt på meteorfelter og gennem usikre ormehuller for at undgå grænsepatruljer og rumpoliti. Vi håber på at nå frem til rumstationen KaorMC-14, på vejen til Kulturens sfære. Og at have penge nok tilbage til at nå videre derfra.

Nu genner de os sammen og ind i lastrummet.

Et livescenarie om at være flygtning i rummets store, tomme intet, spærret inde i en kasse og prisgivet menneskesmuglere og korrupte grænsepatruljer. Og hvem ved, hvem de andre flygtninge egentlig er, og hvad de er flygtet fra?

Generel information, kulturinfo og spørgeskema udsendes før Hyggecon. Roller med kostume og effekter udleveres ved opstart, hvor der er planlagt workshops og indledende korte spil i familie- og kulturgrupper.

Spelat på

Hyggecon (2008)
Fastaval (2009)
Viking-Con 30 (2011)
Blackbox Cph VI (2016)

Andra speltillfällen

2 april 2016, Modena, Italien: Play: Festival del Gioco 2016

Priser

Hyggecon (2008)

Vinnare, Bedste Scenarie

Fastaval (2009)

Vinnare, Bedste Roller [+]

Trivia

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan