About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Zombies DK

Front page for Zombies DK

RPG system: Systemløst råkn rål
Genre: Action, Gyser
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️René Toft

Download

PDF Characters [Danish] (0.4 MB)
PDF Scenario [Danish] (3.5 MB)

Description

Jeg er begyndt at få mareridt om zombier. Om uskarpe kameraoptagelser af en forstad med liv og leben, og pludselig vælter det ind med udøde, vandrende lig med råddent kød og udstrakte arme, der maser gennem syrenbuskene og bider struben ud på familien Danmark, inden de har nået at slukke for haveslangen.

Om ekskærester, der vender tilbage fra de døde, og små børn, der vakler frem med matblanke øjne og armene frem som en grotesk udgave af børnetiggerne i Delhi, blot at det ikke er mine penge, de gerne vil have. Om tab af familiemedlemmer, om hysteri og afmagt. Om at sidde med en viden om, at alt går galt, og der er ikke en eneste ting, du kan gøre ved det. Du kan forsøge at overleve, selvom alle odds er imod dig, eller du kan tage dit eget liv med en vished om, at inden længe vil du blive ligesom dem.

Jeg sover ikke så godt længere.


Tag nogle almindelige mennesker, tilsæt dertil nogle tusinde zombier, en god sjat råk’n rål og paranoia, og du har Zombies DK. Scenariets idé er se på folk under abnormt stress. For hvad sker der med folk, når først det er gået op for dem, hvilken horribel situation de er i? Og hvad sker der med folk, når de ved, at de skal dø en grufuld død, det hele er blot et spørgsmål om tid? Zombies DK er et zombiescenarie. Ganske simpelt og uden alt for mange dikkedarer.

Played at

Fastaval 007 (2007)
Viking-Con 34 (2015)

Awards

Viking-Con 34 (2015)

Nominated, Rerun-konkurrencen (Tredjeplads)


Send corrections for this page