Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Zombies DK

Omslag till Zombies DK

System: Systemløst råkn rål
Genre: Action, Gyser
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️René Toft

Ladda ned

PDF Karaktärer [danska] (0,4 MB)
PDF Scenario [danska] (3,5 MB)

Beskrivning

Jeg er begyndt at få mareridt om zombier. Om uskarpe kameraoptagelser af en forstad med liv og leben, og pludselig vælter det ind med udøde, vandrende lig med råddent kød og udstrakte arme, der maser gennem syrenbuskene og bider struben ud på familien Danmark, inden de har nået at slukke for haveslangen.

Om ekskærester, der vender tilbage fra de døde, og små børn, der vakler frem med matblanke øjne og armene frem som en grotesk udgave af børnetiggerne i Delhi, blot at det ikke er mine penge, de gerne vil have. Om tab af familiemedlemmer, om hysteri og afmagt. Om at sidde med en viden om, at alt går galt, og der er ikke en eneste ting, du kan gøre ved det. Du kan forsøge at overleve, selvom alle odds er imod dig, eller du kan tage dit eget liv med en vished om, at inden længe vil du blive ligesom dem.

Jeg sover ikke så godt længere.


Tag nogle almindelige mennesker, tilsæt dertil nogle tusinde zombier, en god sjat råk’n rål og paranoia, og du har Zombies DK. Scenariets idé er se på folk under abnormt stress. For hvad sker der med folk, når først det er gået op for dem, hvilken horribel situation de er i? Og hvad sker der med folk, når de ved, at de skal dø en grufuld død, det hele er blot et spørgsmål om tid? Zombies DK er et zombiescenarie. Ganske simpelt og uden alt for mange dikkedarer.

Spelat på

Fastaval 007 (2007)
Viking-Con 34 (2015)

Priser

Viking-Con 34 (2015)

Nominerad, Rerun-konkurrencen (Tredjeplads)


Skicka in rättelser om den här sidan