Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Zombies DK

Forside til Zombies DK

System: Systemløst råkn rål
Genre: Action, Gyser
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️René Toft

Download

PDF Spilpersoner [dansk] (0,4 MB)
PDF Scenariet [dansk] (3,5 MB)

Foromtale

Jeg er begyndt at få mareridt om zombier. Om uskarpe kameraoptagelser af en forstad med liv og leben, og pludselig vælter det ind med udøde, vandrende lig med råddent kød og udstrakte arme, der maser gennem syrenbuskene og bider struben ud på familien Danmark, inden de har nået at slukke for haveslangen.

Om ekskærester, der vender tilbage fra de døde, og små børn, der vakler frem med matblanke øjne og armene frem som en grotesk udgave af børnetiggerne i Delhi, blot at det ikke er mine penge, de gerne vil have. Om tab af familiemedlemmer, om hysteri og afmagt. Om at sidde med en viden om, at alt går galt, og der er ikke en eneste ting, du kan gøre ved det. Du kan forsøge at overleve, selvom alle odds er imod dig, eller du kan tage dit eget liv med en vished om, at inden længe vil du blive ligesom dem.

Jeg sover ikke så godt længere.


Tag nogle almindelige mennesker, tilsæt dertil nogle tusinde zombier, en god sjat råk’n rål og paranoia, og du har Zombies DK. Scenariets idé er se på folk under abnormt stress. For hvad sker der med folk, når først det er gået op for dem, hvilken horribel situation de er i? Og hvad sker der med folk, når de ved, at de skal dø en grufuld død, det hele er blot et spørgsmål om tid? Zombies DK er et zombiescenarie. Ganske simpelt og uden alt for mange dikkedarer.

Spillet på

Fastaval 007 (2007)
Viking-Con 34 (2015)

Priser

Viking-Con 34 (2015)

Nomineret, Rerun-konkurrencen (Tredjeplads)


Indsend rettelser for denne side