Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Skt. Peters Disciple

RPG system: LARP
Participants: 12 players

By

✏️Mikkel Bækgaard
✏️Søren Koch Dalsgaard
✏️Troels Rohde Hansen
✏️Ryan Rohde Hougaard
✏️Ulrik Høyer Kold

Download

Zip Scenario (0,3 MB)

Description

“Jorden går under! Jorden går under!”
Det har vi hørt så mange gange, at nogen slet ikke tror på det længere. Men denne gang er det rigtigt, selv tvivlerne i vores broderskab er kommet til fornuft. Og har Jesus ikke ret når han siger, at det er lettere for en kamel at komme igennem et nåleøje end for en rig mand at komme ind i himlen?

Og hvem skulle også vide det bedre end vores egen elskede Guru? Jeg mener, en mand, der er Sankt Peter i egen høje person reinkarneret må da vide hvad han taler om.

Peter har i sin store almægtighed og ydmyge velvilje skænket 12 af os - hans brødre og søstre - den ultimative gave at få lov til at være med til at skabe tusindårsriget efter Armageddon.

Der er kun plads til de bedste og mest menneskekærlige og retfærdige i det Paradis, som vi sammen skal opbygge i tiden efter Jordens Undergang. Jorden som vi kender den vil være væk, og vi skal opbygge det nye Eden på Jord. Der er kun plads til os.

Hvem ved hvor længe Armageddon tager? Den kan tage alt fra 40 dage og 40 nætter til 7 år. Vi kan kun vente og håbe på at det ikke kommer til at tage for lang tid, for herinde er der trøstesløst og deprimerende. Men vi holder modet oppe: vi ved inderst inde godt, at det snart er ovre.

Played at

Hyggecon (1999)
EidoCon (2001)
Hyggecon (2002)

Awards

Hyggecon (2002)

Winner, Bedste Arrangørmateriale [+]


Send corrections for this page